El Mataró continua indignat amb la FCF

Jo també sóc un puto negro de mierda; FCF, esperem justícia”. Aquest va ser el missatge que el CE Mataró va enviar aquest passat diumenge als diferents comitès federatius els qui, a més, han sancionat esportivament i econòmicament a l’entitat maresmenca

Augmenta la indignació del Mataró respecte a la FCF i al Mollet // FOTO. CE Mataró
Augmenta la indignació del Mataró respecte a la FCF i al Mollet // FOTO. CE Mataró

@ManuelSeguraM

El Mataró no surt de la seva sorpresa i continua indignat amb la FCF; de fet, ja es va poder llegir en unes de les diverses pancartes que van aparèixer com a reivindicació a una injustícia “evident”, segons la plantilla de Raul Monroy.

El partit referent es va disputar el passat 23 de gener i correspon a la 14a jornada de competició. En el minut 42′ es van encendre totes les alarmes, producte d’una situació greu entre el visitant Alexis i el local Buba després de proferir insults racistes per part del primer al segon. La sentència del comitè de competició va sancionar amb 4 partits a Buba i 3 a Alexis a part del càstig econòmic.

EL MATARÓ, INDIGNAT I DOLGUT

La pancarta de “Jo també sóc un puto negro de mierda; FCF, esperem justícia” és l’avantsala de la pròxima decisió per part del Comitè d’Apel·lació i del Comitè d’Etica de la Catalana. No obstant això, el president del Mataró, Fran Seijo, es va mostrar poc confiat davant la trocada de futbolcatalunya.

“No entenc com el jugador agredit verbalment (Buba) pot rebre 4 partits de sanció i l’agressor (Alexis) només 3, de veritat, que no ho entenem”, afirma amb dolor. Seijo assumeix el text reivindicatiu que va mostrar l’equip, no així la que una part de la seva afició també va mostrar i en la qual es podia llegir “El CF Mollet encobreix racistes i la FCF ho patrocina”.

“Això es podria haver solucionat de moltes maneres i amb el president del Mollet ens porten molt bé perquè em sembla una bona persona. El twitt que va posar el Mollet és molt dur, en comptes de demanar disculpes i, a més, la FCF es fica amb nosaltres que rebem un greu insult racista, no entenem res”, afegeix.