El Martorell esgarrapa els primers punts de la Montañesa

L’equip del Llobregat aconsegueix un empat de mèrit davant els líders. El Valls manté el seu bon moment de forma amb una victòria important. El Catllar s’enfonsa i porta 6 jornades consecutives sense anotar un gol

Nil González - @nilgonzalez
Montañesa, Martorell
Primer empat de la ‘Monta’ a Martorell/FOTO: CF Montañesa

La Montañesa es deixa els seus primers punts de la temporada al camp del  Martorell. Un partit molt intens que ha acabat amb 1 punt per cada equip. El resultat al descans era de 0-1 pels de Nou Barris. Un gol al temps afegit de Jaime els feia marxar amb avantatge al vestidor. Als 15 minuts de la segona meitat empataven els locals amb un gol de Xavi Sansegundo que feia l’1-1. Tan sols 10 minuts després es tornaven a posar per davant els visitants amb un gol de Sergi Arimany. Tot semblava decidit però el temps de descompte ens deixaria un altre regal en aquest partit. Jordi Perez marcava el 2-2,  feia perdre els primers punts als de Dani Andreu i donava un empat molt bo als de casa.

Reacció de Vista Alegre, Vilanova i Valls

Segona partit seguit guanyant pel Valls que aconsegueix una victòria de mèrit contra el Gavà. Els de Joan Pallarès sumen 6 dels últims 6 i surten de la zona baixa. Es posava per davant aviat el Valls amb un gol del seu davanter Joel Marigot, que feia l’1-0 al minut 7 de partit. A partir d’aquí bon treball defensiu dels locals que veien com al temps afegit es tancava el partit amb un gol de Sergi Gomez que posava el 2-0 definitiu.

Victòria del Vista Alegre a casa contra el cuer de la categoria, el Sant Ildefons. Segona victòria consecutiva dels de Castelldefels que demostra una bona reacció al mal inici de temporada. Un partit poc vistós en quan a futbol, que s’ha solucionat amb un solitari gol de Cazorla al minut 65 que seria suficient per donar la victòria als locals i sortir de la part baixa de la classificació.

Valls, Gavà
Sever correctiu per als blaugrana/FOTO: El Travesser

Victòria per golejada del Vilanova que mostra un bon estat de forma sumant 7 dels últims 9 punts possibles. Els de la capital del Garraf rebien un Alcarràs instal·lat a la part baixa i necessitat de punts. Al minut 20 Adri Alonso estrenava el marcador amb l’1-0. Tan sols 10 minuts després Rafa Ribeiro eixamplava la diferència anotant el 2-0. Al vestidor marxaven 2-1 amb el gol d’Ivan Cendrós des del punt de penal. Als 10 minuts de la segona meitat empataven els visitants mitjançant Pere Galceran. A partir d’aquí festival golejador del Vilanova. Carlos Contreras feia un ‘hat-trick’ en tan sols 18 minuts i posava el partit 5-2 al minut 84. Ja a l’últim minut Sebas Cuervo posava el 6-2 definitiu.

Can Vidalet i Catllar no aixequen cap

Setena derrota seguida d’un Catllar que porta 6 partits sense veure porteria. La d’avui a casa contra l’Atlètic Sant Just per 0-2. El Catllar mereix més en quant a joc però no marca. Al minut 64 els visitants aprofitaven una errada defensiva dels del Baix Gaià per posar-se per davant mitjançant Jan Gonzalez, que feia el 0-1. El Catllar ho intentava, tenia ocasions però no encert. Ja al temps afegit i amb els locals abocats a l’atac, Carlos Portas tancava el marcador a la contra anotant el 0-2.

Tercera derrota en 5 partits del Can Vidalet. La d’avui a casa contra el Tàrrega. Els visitants marxaven al descans amb el partit gairebé resolt. Al minut 20 Roger Escamilla posava per davant al Tàrrega des del punt de penal. 10 minuts després Dani Vargas feia el 0-2 amb el que marxarien al vestidor. Al minut 67 Joan Salinas eixamplava distàncies fent el 0-3 i dos minuts després els locals tancaven el marcador amb el gol de Marc Marba qui anotava l’1-3.

Mollerussa, Martinenc
Punt d’or per als ‘diables vermells’ a Mollerussa

Empats a la zona mitja i alta de la taula

Repartiment de punts entre el Mollerussa i el Martinenc. El partit quedava tancat al primer quart d’hora on vam veure els dos gols del partit. Primer ben aviat al minut 3 Marcos Ahufinger posava per davant als visitants fent el 0-1. Al minut 16 Marc Soldevila empatava el partit anotant l’1-1 amb el que s’arribaria al final del partit.

Empat 1-1 entre Almacelles i Santboià. Els de Lleida viuen instal·lats còmodament a la mitja taula mentre que el Santboià es situa a la segona plaça. Juanlu tornava a marcar per posar davant als visitants 5 minuts abans del descans. No seria fins al temps afegit que els locals, mitjançant Oscar Imaz, marquessin el gol de l’empat i aconseguissin un punt valuós.

Final de partit boig en l’empat a 1 entre Ascó i Viladecans. El partit anava 0-0 al minut 90 i poc ens podíem esperar que acabés 1-1. Primer seria Favio per part del Viladecans qui posaria per davant als visitants al temps afegit del partit. Però encara tindríem un altre gir de guió. També al temps extra empatava Jorge Granado pels locals. L’Ascó continua instal·lat a la part alta de la taula mentre el Viladecans viu tranquil a la zona mitja.