El Martinenc, líder provisional en una jornada atípica

El Martinenc es col·loca líder provisional després de la seva victòria davant el San Cristóbal en un dels dos partits que s’han pogut jugar aquesta jornada

CAROLA UGRINOVIC @CarolaUgri
Victòria del Martinenc al Guinardó/ FOTO: FC MARTINENC

Cinquena jornada atípica on la FCF ha decidir suspendre tots els partits que s’havien de disputar a partir de les 14 hores. Una decisió que ha afectat fins a 7 encontres dels 9 en el grup 2 de Primera Catalana.

En els únics partits que s’han pogut jugar el Martinenc ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva mentre que l’Alpicat ha tret un valuós punt del, sempre complicat camp del Vista Alegre.

Al Guinardó es van veure les cares un Martinenc immers en una dinàmica positiva i que volia allargar-la i un San Cristóbal motivat gràcies a la seva golejada del cap de setmana passat.

El partit va tenir una mica de tot, intensitat, alternances al marcador, gols i emoció fins al final. El mati, va començar de cara amb el gol d’Alabau que posava per endavant als locals. L’alegria no va durar gaire, ja que Cabrera, tan sols 8 minuts més tard, va anivellar el marcador. Els dos conjunts buscaven el gol i el premi se’l van emportar els visitants. Andreu amb una gran rematada de cap va capgirar el resultat, fent pujant l’1-2 al lluminós. Amb aquest marcador i amb el canvi del local Varese per una topada i l’entrada en el seu lloc d’Antolínez, es va arribar al descans.

A la represa, el davanter Roland i el porter Barragán van ser els protagonistes per part dels vermells. Al minut 65 Barragán va entrar en acció, aturant una clara ocasió dels egarencs; tot seguit, el mateix porter va iniciar la jugada que acabaria amb el gol del pitxitxi Roland en aprofitar una deixada d’Alabau. Pocs minuts després, Barragán va tornar a salvar als barcelonins amb una grandíssima aturada que impedia l’empat. Roland, quan corria el minut 79 va perforar la porteria rival, aquesta vegada de penal i Adri Felius al 82 va marcar el quart pels de Miguel López.

Vista Alegre y Alpicat no van passar del zero a zero

Si al Guinardó els gols van anar caient un rere l’altre, tot el contrari va passar a Can Vinader on, dos dels equips de la zona alta es veien les cares. Vista Alegre i Alpicat lluitaven per tres punts que els consolidessin en els llocs capdavanters de la classificació. Al final del partit 0-0 i repartiment de punts. Va ser un matx igualat amb poques ocasions clares de gol i amb tots dos conjunts sent fidels al seu estil. Una de les poques ocasions la van tenir els locals en enviar un remat al pal.

Per la seva banda, els visitants van gaudir de dues oportunitats per desequilibrar el marcador però que no van aconseguir materialitzar. Un bon partit entre dos grans equips