El ‘Marquès’ Del Bosque no es perdrà la promoció d’ascens

L’exseleccionador espanyol Vicente Del Bosque, el ‘Marqués’ Del Bosque no es perdrà el cap de setmana del 18/19 de juliol la promoció d’ascens a Segona, segons ha comentat a Futbolcatalunya. Seguirà els partits que es disputin a Marbella

EDUARDO BERZOSA @EduardoBerzosa3
Berzosa, Del Bosque
Dos campions del món des de fa moltíssims anys // FOTO: E.B.

Vicente del Bosque continua donant lliçons de tot. Amb més de 300 missatges diaris en el seu compte de whatsapp i moltes hores al telèfon, el responsable tècnic, al costat del seu equip de col·laboradors, que ens va fer campions del Món i d’Europa, continua regalant coneixement a tot aquell que desitgi escoltar-lo. És el cas de la promoció d’ascens a Segona que es disputarà a Marbella, Fuengirola i Màlaga el cap de setmana del 18 i 19 del present Juliol.

“Segueixo aquestes categories sempre que puc encara que estic una mica més allunyat del que estava abans”, comenta ‘el Marquès’ del futbol espanyol qui serà un dels convidats especials de la plataforma Footters perquè “estic molt interessat en els partits que es juguin a Marbella”.
Berzosa, Del Bosque, Barcons
L’exseleccionador amb l’etern Josep Barcons // FOTO: E. Berzosa
Del Bosque admet que “calia buscar una solució a un assumpte que era impensable que ocorregués” i la veritat és que “no em sembla malament aquest play-off”. Com tampoc serà la pitjor solució la fórmula de finalitzar les categories inferiors aquesta temporada ‘maleïda’ pel coronavirus. “Segurament hagi estat la millor solució a una conjuntura difícil de gestionar”. En qualsevol cas, ja saben: per Marbella, per a veure més futbol (futbol modest) veuran a un ‘Marquès’, campió del Món, un senyor dins i fora dels terrenys de joc.