El Manresa també va al mercat d’hivern

El CE Manresa ha aprofitat aquest últim dia de fitxatges d’hivern per a acostar-se al Mercat de Puigmercadal, ja que Ferran Costa no ‘pescarà’ en un altre lloc

Ruth Guerrero, Ferran Costa,
Ruth Guerrero, Ferran Costa, han anat a ‘pescar’ aquest matí a Puigmercadal // FOTO: CE Manresa

El CE Manresa ha publicat un video a les xarxes socials amb un punt d’humor i amb una doble intenció. ja que els del Congost no es reforçaran en aquest ‘Mercat’ d’hivern.

Per aquesta raó, la presidenta del club, Ruth Guerrero, al costat del tècnic Ferran Costa, s’han deixat veure pel mercat de Puigmercadal amb un gest simpàtic i de complicitat amb un sector que també sofreix en aquestes dates pandèmiques.

VEURE MERCAT DE FITXATGES A TERCERA

Aquesta doble intenció passa per “primer, el de valorar positivament que el club no tingui un esforç econòmic extra per fer canvis en la plantilla de Tercera Divisió. L’economia del CE Manresa (i de la resta de clubs) passa per una recuperació, en part, de l’antiga “normalitat”.

Segons la presidenta, Ruth Guerrero, “el director esportiu va fer una gran planificació aquest estiu amb un pressupost ajustat al nostre principi de sostenibilitat”.

I, en segon lloc, el CE Manresa s’ha acostat al comerç de proximitat. En aquest cas, el mercat de Puigmercadal, per donar-li més impuls a través de les xarxes socials del club i dels mitjans de comunicació. 

https://twitter.com/CdEManresa/status/1356157979217850369?s=20

COSTA I EL MANRESA, MOLT SATISFETS

Aprofitant l’ocasió, el director esportiu i entrenador, Ferran Costa, ha comentat els canvis en els mercats de Segona B i de Tercera. “Vull recordar tots els companys que han perdut la feina els últims dies”, ha dit.

I, sobre el mercat, paraules molt clares: “Estem contents que els nostres jugadors apostessin per aquest projecte i estem molt satisfets del seu rendiment”.

El CE Manresa, que aquest cap de setmana vasumar un 0-0 a Ca N’Anglada enfront del San Cristóbal, ocupa la tercera plaça del subgrup A. Aquesta pròxima jornada (14) rebrà a casa seva al Santfeliuenc