El Manresa, L’Albi i el Reddis, únics equips invictes

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Només són set jornades encara que mantenir-se 630 minuts invictes és, com a mínim, digne de ser destacat. El Manresa, L’Albi i Reddis són els líders intractables de la segona Catalana en els seus grups 4, 5 i 6 mentre que el Pichichi de la categoria és, una setmana més, Francesc Salat, encara que a Borges no va golejar

El Manresa, més líder que mai FOTO: CE MANRESA
El Manresa, més líder que mai FOTO: CE MANRESA

La segona Catalana és una categoria molt difícil per la seva tremenda igualtat. De fet, només el Reddis i el Manresa treuen vuit i 6 punts, respectivament, al segon classificat. A la resta de grups el marge és mínim. Però,  per sobre de qualsevol dada, els majors elogis se’ls porten el trio d’equips invictes (Manresa, L’Albi i Reddis) que han sabut mantenir fins avui la seva condició d’equips guanyadors al cent per cent. Ple total. Cinc de cinc els permet a cadascun liderar les corresponents classificacions i, en el cas del conjunt del Tarragonès, poder fer història  aquest cap de setmana.

Les millors xifres les presenta el Manresa de Dani Andreu. Els del Congost figuren en el grup IV amb 30 gols a favor per només 3 en contra; aquí mereixen especial esment  els seus golejadors Noah Bafoe (8) i Miguel López (5) i, per descomptat, el seu porter Moreno. Sis punts li treuen els manresans al Gironella i set al Tona i el Taradell. La setmana vinent els espera El Catllar.

Si a nivell equip el Manresa marca el camí de tots els altres, qui es manté, una jornada més, encara que sense marcar en aquesta 7ª jornada, és el crack de l‘Albi Francesc Salat. A Borges Blanques va guanyar el seu equip encara que amb gol de Raül Camí (també val) el que fa que els de Raúl Fernández segueixin ferms en el liderat i el seu Pichichi pugui seguir lluint les 15 dianes. Aquest cap de setmana vinent descansaran per la retirada del Cervera.

I, qui va camí de superar la seva pròpia història, és el Reddis. Tal com informa el portal digital ‘campdesports.cat’, si guanyen al Calafell a casa a la jornada vuitena, igualaran el millor inici de Lliga de la història del conjunt (temporada 1974/75 a Tercera Regional). Els de Jordi Bofarull li deuen la meitat de les seves 22 gols a favor a Andreu Guiu (5), Victor Garrido (4) i Marcel Meseguer (3) encara que porten el pas més ferm de tots els equips de la categoria.

Una curiositat més. En els tres primers grups hi ha menys distanciament entre els participants: Can Gibert li treu 3 punts als gironins del Cornellà Terri (el seu golejador Joel Ferrer ha aconseguit la meitat (9) del total del seu equip (18); en el segon, el Molletense té 2 més que el seu immediat seguidor l’EF Mataró, encara que són dos futbolistes d’altres equips els màxims realitzadors (Baena-Sant Joan At Montcada iUfot Hanson-Sants, amb 6); en el grup III, el Junior comparteix liderat amb el Sant Ildefons encara que el màxim realitzador d’aquest grup és Carlos Esteban (6), del Joventut 25 de Septiembre.

Set jornades, set, en les quals només es pot intuir per on pot anar una campanya on sempre es pot esperar molt més. Només Can Gibert iL’Escala (Grup I) i, evidentment, el trio d’imbatuts, segueixen amb la casella de derrotes sense estrenar.