El Manresa es queda amb les ganes

Ni play off, ni suspensió cautelar, ni sentit comú perquè el CE Manresa ha rebut aquest divendres la negativa del Comitè de Competició a ser inclòs en el play off d’ascens a la 2a RFEF

Des del febrer passat del 2020, Ruth Guerrero va assumir la presidència de la gestora i, finalment, del CE Manresa // FOTO: FCF
Des del febrer passat del 2020, Ruth Guerrero va assumir la presidència de la gestora i, finalment, del CE Manresa // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Aquest diumenge no disputarà el CE Manresa el primer partit de quarts de final de l’ascens a Segona B. Tampoc sembla que el Comitè d’Apel·lació vagi a rectificar la decisió de Competició de desestimar la petició del club que presideix Ruth Guerrero.

Els del Congost han viscut una setmana de bojos i no finalitzarà aquí, ja que aquest NO de Competició obre el camí a Apel·lació i, si fa falta, al TAD (Tribunal Administratiu de l’Esport). Ara com ara, el Terrassa, ja a la 2a RFEF, haurà de jugar una promoció absurda, il·lògica i injusta.

“M’esperava que fos desfavorable pels ‘inputs’ que havia tingut, sí”, contesta a Futbolcatalunya la presidenta Ruth Guerrero.

L’OPINIÓ DE LA PRESIDENTA DEL MANRESA

Les paraules del president Soteras als seus delegats aquest passat dimecres –”Que no se li atengui la reclamació a la presidenta del Manresa”- quedaran sempre com a detall desagradable del procés encara que “per aquest comentari” –afegeix Guerrero-, “com no estava davant, no opino, seria massa fort. Qui ha resolt és un jutge, ara al·legarem i arribarem fins al final”.

Tampoc vol aprofundir en el fet que per haver signat per la Plataforma d’Adolfo Borgoño li hagi perjudicat a l’entitat perquè “ni ho sé ni vull entrar perquè em semblaria molt greu”.

https://twitter.com/CdEManresa/status/1395723604885741569?s=20

La màxima dirigent del club “he preguntat a la Federació si el pròxim dia hàbil era el dilluns i ja he vist que tot ‘el peix estava venut’. He demanat una cautelar a Apel·lació pel meu sentit comú perquè sàpiguen que poden haver-hi conseqüències, però no m’han respost. Tot fet està, la resposta, no”.

Els primers passos estan donats i, segons es produeixin els esdeveniments “al final serà la junta qui decideixi en funció de la resolució”.