El Manresa és el ‘coet’ de la Segona Catalana

L’equip del Bages, líder del grup 4 de Segona Catalana, és amb 9 gols en dos partits el màxim golejador dels sis grups d’aquesta categoria. L’objectiu del president del club és estar a Segona Divisió B en quatre anys

Criado vol portar el Manresa cap a l'ascens // FOTO: cemanresa.cat
Criado vol portar el Manresa cap a l’ascens // FOTO: cemanresa.cat

El Manresa ha començat realment fort la lliga i els seus dos primers resultats així ho reflecteixen. El Taradell va ser la primera víctima i va caure per tres gols a zero a la capital del Bages. La golejada no va ser casualitat, ja que només una setmana després els de Daniel Andreu Campos van fer-ne una d’encara més gran a Sant Feliu de Codines (1-6). Com no podia ser una altra manera, estem parlant del líder del grup 4 de Segona Catalana.

I no només això, ja que el Manresa, amb 9 gols marcats en dos partits (4,5 per jornada) és el màxim golejador dels 108 equips que formen els sis grups de Segona Catalana. En aquest sentit, les dianes manresanes han estat bastant repartides i han tingut fins a sis autors (Baffoe 3, Pereira 2, Sorbas, Bernal, Soler i Rebollo). El ‘pitxitxi’ Baffoe, de fet, en va tenir prou amb 45 minuts a Sant Feliu de Codines per a marcar un ‘hat-trick’. Senzillament espectacular.

Alberto Criado, un mític del #futbolcat a #2cat4

Un dels integrants d’aquesta piconadora és Alberto Criado, ex jugador de Rubí o Manlleu entre altres i un dels clàssics de la Tercera Divisió. L’esquerra de seda d’aquest jugador ha baixat dos esglaons fins a Segona Catalana, però no se n’arrepenteix gens perquè “tenim molt bon equip. A més a més de la gent de l’any passat, aquesta temporada s’han incorporat els millors de la zona”.

De fet, “l’objectiu del president és estar en quatre anys a Segona Divisió B”. Les paraules de José Luis Correa no són buides, ja que segons explica Criado la junta directiva és molt seriosa i compleix sempre amb els pactes econòmics amb els jugadors. Plantilla i cos tècnic ho tenen clar: “intentarem sortir el més aviat posible d’aquesta categoría per anar cap amunt”.

L’Alberto, des de la seva experiència al #futbolcat, s’atreveix a dir que amb els jugadors actuals el Manresa “faria un bon paper a Tercera Divisió”. Ambició, ganes i serietat. I també sentiment en el cas de Criado, ja que als seus 28 anys forma part del club de la seva ciutat i viu una sensació que no experimentava des dels 14 anys: juga al costat de casa.

JORDI MESTRES
jmestres@futbolcatalunya.com