El ‘Màgic’ cas del federatiu Peña amb l’Hospi

Màgic Díaz i Fernando Peña, delegat del Baix Llobregat de la FCF, van coincidir en un restaurant, va desaparèixer un ordinador i l’Hospi va desaconsellar la seva presència a la llotja. No sembla cap broma

Fernando Peña és el delegat del Baix Llobregat de la FCF i exgerent del CE L'Hospìtalet // FOTO: FCF
Fernando Peña és el delegat del Baix Llobregat de la FCF i exgerent del CE L’Hospìtalet // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Curiós, com a mínim, el cas que ha tingut al delegat del Baix Llobregat de la FCF, Fernando Peña, a l’agent de futbolistes i col·laborador de l’Hospi, Màgic Díaz, i al mateix CELH.

Tal com va informar Futbolcatalunya dijous 19, l’entitat va vetar la presència del federatiu a la llotja al partit L’Hospitalet-Andorra (Copa Catalunya) de dimecres 18. D’altra banda, sí que va acceptar la del vicepresident Quiñonero.

PEÑA I L’ORDINADOR DE MÀGIC

La inhabitual resposta dels hospitalencs es va produir com a conseqüència d’un episodi que cap de les dues parts ha volgut confirmar a aquesta Redacció. L’agent i col·laborador del club, que en principi va comentar que “no em correspon parlar de coses privades”, només va afegir un comentari.

“Si l’Hospitalet decideix prendre aquesta decisió, tingues per segur que està ben presa perquè hi ha elements suficients. No és gratuït deixar algú fora de la llotja”, va declarar.

Els enregistraments en video del mateix local revelen que Màgic Díaz va abandonar el lloc, es va oblidar el seu ordinador i que, poc després, Fernando Peña el va agafar. Encara més, aquest senyal va servir perquè el col·laborador riberenc anés a la delegació del Baix Llobregat i el reclamés. Obviarem formes i comentaris, ja que Màgic tampoc va voler comentar a Futbolcatalunya si havia denunciat la situació. “No t’interessa a tu si he denunciat o no”. Doncs això.

El col·laborador de l'Hospi, Màgic Díaz, a la llotja del Municipal de La Feixa Llarga // FOTO: F.C.

El col·laborador de l’Hospi, Màgic Díaz, a la llotja del Municipal del carrer de la Feixa Llarga // FOTO: F.C.

SOTERAS CALLA

D’altra banda, la versió de Peña, que va tenir aquest dilluns inoperatiu el seu telèfon, quedarà en l’oblit. Joan Soteras, president de la Catalana, va tenir coneixement, per descomptat, de la situació, ja que fins i tot té en la seva junta a la directiva (i compliance de la Federació), Mónica García.

No obstant això, el CE L’Hospitalet va decidir impedir la presència del seu exgerent a la llotja. Així doncs el curiós cas ordenador quedarà entre Díaz i Peña. Certament, no sembla cap broma però…. segur que Soteras informarà la seva junta aquest pròxim dijous.