El Lleida Esportiu recordarà els calaveres a la nova segona equipació

El Lleida Esportiu recordarà l’històric equip dels Calaveres, antecessor del Lérida Balompié, en la seva nova segona equipació per a la temporada 2015/2016, amb una franja diagonal negra, a sobre de fons blanc, amb l’escut de l’antic conjunt, una calavera, incorporat a sobre del pit

Segona samarreta Lleida Esportiu / FOTO. CLUB
Segona samarreta Lleida Esportiu / FOTO. CLUB

Aquesta és la novetat principal dels models exclusius que ha preparat la marca esportiva Joma per al bloc lleidatà de cara al proper curs futbolístic. L’equip de la Terra Ferma, així mateix, també estrenarà nova primera equipació, que mantindrà el color blau com a principal, però incorporarà dues bandes transpirables de color blanc als laterals, a més de gaudir d’un disseny més entallat que l’anterior. Per la seva banda, la samarreta de la senyera es convertirà en la tercera equipació del conjunt del Segrià.

Els Calaveres, equip de futbol de la Lleida dels anys 20 i 30 La nova indumentària suplent del Lleida Esportiu recuperarà, tant a la samarreta, els pantalons com les mitgetes, els colors negre i blanc de la roba que vestia l’AE Lleida Calaveres, a més del seu escut, amb la inscripció ‘Els Calaveres, Lleida 1924’ afegida just a sota.

Nascut a Lleida el 1924, de la secció local del Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria (CADCI), l’AE Lleida Calaveres era l’equip de la gent benestant de la ciutat, i va acollir a les seves files, entre d’altres futbolistes, el popular Antoni Creus i Vila ‘Pacheco’.