El Lleida Esportiu mostra la seva millor versió en la pretemporada

Aquest cap de setmana vinent serà una altra cosa. Comença la Lliga 2015-2016 i al Lleida Esportiu li esperen en la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Set partits de pretemporada il·lusionen

Amb totes les ganes per a la nova temporada / FOTO: LLEIDA ESPORTIU
Amb totes les ganes per a la nova temporada / FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Set partits ha disputat el Lleida Esportiu de Imanol Idiákez aquesta pretemporada. Amb el triomf d’aquest diumenge davant La Pobla de Mafumet han estat 6 més 1 derrota en el Municipal de Reus en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Balanç molt positiu per a aquesta nova plantilla que partirà aquest cap de setmana vinent amb l’obligatorietat de lluitar per la promoció d’ascens.

Amb només set jugadors de la campanya passada, el Lleida Esportiu canvia de cara. Especialment pel que fa al centre del camp i a la davantera on les noves referències de Manu Omwu, Carlos Doncel, Julen Colinas i Diego Suárez han de fer oblidar als Nieto o Chamorro.

Pendents de la futura transformació en Societat Anònima Esportiva, el club de la Terra Ferma, que és dels pocs que poden fer gala de números positius en la caixa, ha de demostrar des del primer minut que el fracàs de la campanya anterior està oblidat.

Pretemporada 2015-2016

16/8 PoblaMafumet-Lleida Esportiu 0-1 Albístegui

12/8 Osasuna- Lleida E. 1-3 Raúl Fuster, Óscar Vega, Diego Suárez

9/8 Reus-Lleida E. 2-1 Colinas. Copa Catalunya

4/8 Zaragoza B- Lleida E- 0-5 Putxi, Diego Suárez. Colinas, Melo y Kogin (p.p)

30/7 El Catllar-Lleida E. 0-1 Diego Suárez

25/7 Sariñena-Lleida E. 0-1 Deilos