El Lleida Esportiu creix, creix i creix

Un 30% dels abonats en els primers 16 dies de la campanya de socis són nous. El president del Lleida Esportiu ha explicat que “l’esborrany per la temporada 2014-2015 és de 955.000 euros”

redaccio@futbolcatalunya.com

Biel Medina deixa el futbol// FOTO: LLEIDA ESPORTIU
Biel Medina deixa el futbol// FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Després de 16 dies des que va començar la campanya de socis-abonats, els responsables del Lleida Esportiu se senten satisfets de la resposta dels aficionats. El president del club lleidatà, Albert Esteve, ha explicat que durant aquest període de temps “portem un 23% més de socis que la passada campanya en els mateixos dies”. A més, ha afegit que “un 30% dels socis-abonats són nous. És a dir, un de cada quatre socis és nou. Continuem creixent durant els últims anys”. En aquest moment, Esteve ha explicat que el club compta amb 446 renovacions i 121 altes noves”

Esteve ha admès que “els hi estem molt agraïts a tots els socis-abonats ja que si volem créixer ells són un actiu molt important ja que la campanya de socis ens marca els projectes que podem desenvolupar”. A més, ha assenyalat que “volem socis infantils ja que és el futur del club. El carnet infantil costa 30 euros i fins a final d’octubre és gratuït”.

Per una altra banda, Esteve també ha fet un repàs de la situació econòmica del club. El president de l’entitat lleidatana ha assenyalat que “l’esborrany per la temporada 2014-2015 és de 955.000 euros i pel que fa a l’actual exercici, la campanya 2013/2014 hem tingut un ingrés que supera el 1.100.000 euros tot i que falta tancar-lo el 31 de juliol”. Tot i que la xifra és superior a la que el club es va gastar la passada temporada (930.000 euros), el màxim mandatari ha recordat que “no podem sortir de les línies econòmiques que el club te marcades”.

En un altre ordre de coses, el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha fet un repàs de la situació esportiva del primer equip blau. Esteve ha anunciat que per aquesta temporada el club no compta amb Beñat Alemán. “Hem rescindit el contracte i anirà a jugar per una temporada al Burgos. Aquest matí ha fet l’últim entrenament amb el Lleida Esportiu”, ha explicat Esteve. Amb les baixes de Beñat, Aitor Aldalur (cedit al Barakaldo) i Biel Medina (deixa el futbol), i les incorporacions que s’han fet, a més de la recent d’Ekhi Senar, el president ha assenyalat que “tenim gairebé el 90-95% de la plantilla establerta”.

A més, Esteve ha recordat que “a l’octubre o novembre esperem tenir un reforç amb experiència: Molo. L’evolució de la seva lesió es bona i també marxarà a l’stage de pretemporada de Prades amb la resta de companys”