El Lleida Esportiu anuncia 7 fitxatges en poc més d’un dia

Els blaus han completat pràcticament la seva plantilla en menys de 48 hores. El Lleida ha començat avui divendres la seva pretemporada, amb un stage a la Val d’Aran

JORDI MESTRES @jordimestres7
Molo dirigint la seva primera sessió d’entrenament aquesta temporada // FOTO: Lleida Esportiu

En les últimes hores el gran protagonista del mercat de Segona B és el Lleida Esportiu. Fins a set fitxatges ha fet l’equip blau, l’últim de Segona B en iniciar la pretemporada. La feina als despatxos de Jordi Esteve, Albert Esteve i Molo ha derivat en el tancament d’una plantilla renovada, però amb alguns puntals de la temporada passada. Són Pau Torres, Víctor Vidal, Simic, Joanet, Eneko, Enric Bernat o Raúl González. També, com no, el cos tècnic liderat per Molo, que complirà la segona temporada al Camp d’Esports.

Els acompanyaran un grup de futbolistes nouvinguts, que canvien radicalment la plantilla que la temporada passada es va quedar a les portes del play-off. Abraham Minero, Robert Costa, Noel Carbonell (torna de cessió), Alessa Mejía, Yasser, Fall, Nico Van Rijn i Álvaro González són les cares noves fins al moment.

Un reguitzell de fitxatges que s’han anunciat en temps rècord i que ja preparen la temporada al Val d’Aran. El 18 de Setembre ha començat la preparació dels blaus, els últims en tornar a la feina del grup català.

Una setmana ‘extra’

Des d’aquesta data, Molo té cinc setmanes per a posar a punt a l’equip. El Lleida Esportiu, en aquest sentit, ha tingut la fortuna de descansar en la primera jornada de lliga. Així doncs, els blaus no debutaran a la lliga el 18 d’Octubre, sinó el dia 25 contra L’Hospitalet.