Aquest Lleida E. sí que creu que es pot

Noranta minuts de joc per al Lleida E. poden ser la glòria i els de Gabri García sí que creuen en aquest triomf enfront del Numància per segona ocasió consecutiva. Atents estaran Eivissa I. Pitiusas i Formentera

Joel Febas és el major referent ofensiu del Lleida E. // FOTO: @SalvarLleidaEsp
Joel Febas és el major referent ofensiu del Lleida E. // FOTO: @SalvarLleidaEsp

És el partit de l’any per al Lleida Esportiu i els blaus sí que creuen en aquesta victòria que els fiqui de ple en la promoció d’ascens a la 1 RFEF a jugar-se a Alacant. Els locals tindran un Camp d’Esports de luxe per a enfrontar-se a un líder Numància que ja té els deures fets encara que aquesta és una arma doble ja que, en teoria, els sorians tampoc haurien de disputar el partit de la seva vida.

La directiva que presideix Luis Pereira, que ha sabut no sols reconduir sinó salvar a l’entitat, sap que aquest diumenge (12 hores) és clau per a ficar-se en zona d’honor i, per descomptat, per a somiar en el futur. S’han esforçat tots aquests dies a sol·licitar el suport de l’afició i han mostrat el seu total suport a la plantilla.

LLEIDA TÉ UN SOMNI

“A principi de temporada tots volíem un escenari com el d’aquest diumenge. Juguem al Camp d’Esports i depenem de nosaltres, és el guió que segur haguéssim signat a principi de temporada”, va dir Gabri.

Segons el tècnic “ens prenem el partit de diumentge com una gran final que afrontem amb serietat, compromís i professionalitat”.

En resum, Gabri sap que tot “més enllà de l’emoció que desperta jugar a casa i que aquest pas depèn de nosaltres mateixos i cal tenir el cap lliure, esborrar la tensió negativa i gaudir per a fer-ho realitat”.

JOANET I KEITA, IL·LUSIONATS

Un dels capitans Joanet López “veig a l’equip preparat per diumenge. La gent sap que ens hi juguem tot, és una bona hora i després del partit esperem poder celebrar plegats que som equip de play-off”.

D’altra banda, Moha Keita encara no s’ho creu: “la situació ha canviat molt. Si ens fiquem a pensar amb mesos endarrere, no té res a comparar, el futbol és així”.