El Lleida E. no jugarà la Copa del Rei

Amb un 0-0 (5-4 per penals) ha caigut l’equip blau a la Copa RFEF davant l’Ebro per la qual cosa el Lleida E. no jugarà la Copa del Rei 2021-2022. El sorteig de la primera eliminatòria (Mollerussa) es realitzarà aquest dijous

La Copa RFEF ja és història per al Lleida E. 2021-2022 // FOTO: Lleida E.

La Copa RFEF ja és història per al Lleida E. 2021-2022 // FOTO: Lleida E.

La història de la Copa RFEF s’ha acabat per a un Lleida E. que tampoc jugarà la Copa del Rei 2021-2022, un sorteig que es realitzarà aquest dijous a Las Rozas amb particular atenció per al Mollerussa com a representant de la Primera Catalana.

Els de Gabri, que acudien a terres aragoneses amb la il·lusió d’aconseguir en el terreny la il·lusió que no poden gaudir fora, el van intentar al llarg dels 90 minuts reglamentaris més la pròrroga. No obstant això, serien els penals (5-4) els qui donarien el passi a semifinals a l‘Ebro.

El LLEIDA E., KO

Una única ocasió de Yasser a la primera meitat va ser l’excepció ofensiva per part dels dos conjunts. Fins i tot, a la segona part, les millors aproximacions van correspondre als visitants per mediació de Nahuel i Altube sense fortuna.

Després, res de res al temps de pròrroga, així doncs, les penes màximes donaven el triomf a l’Ebro i van acabar amb el somni del Lleida E.

MOLLERUSSA: COPA DEL REI

D’altra banda, aquest dijous tindrà lloc a Las Rozas el sorteig de la Copa del Rei 2021-2022 (eliminatòria prèvia) amb la participació del CFJ Mollerussa com a representant català. Així ho va decidir l’FCF en la passada Assemblea de Blanes per davant d’un altre campió del subgrup A, la UE Tona.

Per cert, l’equip osonenc encara està pendent de rebre alguna explicació des del carrer Sicília per a saber la raó de la seva absència copera.

Barcelona, Espanyol, Girona, Cornellà, Sabadell, Nàstic, Europa (campió de Tercera) i Andorra, com a equip adscrit a la Catalana, i Mollerussa seran els nostres 9 representants en aquesta nova edició per a la qual no comptaran els gols, amb benefici doble, a semifinals.

El Mollerussa ja sap el que és jugar la Copa del Rei // FOTO: @aquiaoest

El Mollerussa ja sap el que és jugar la Copa del Rei // FOTO: @aquiaoest

La plantilla ilerdenca d’Alexis Pintó pot enfrontar-se en eliminatòria a partit únic, en camp a sortejar, al costat del Injerto (Navarra), Utrillas (Aragó) o Penya Independent (Eivissa). Recordem que els del Pla d’Urgell van participar en la ‘vella’ Copa del Rei en set ocasions durant les temporades 1986 a 1992.

DATES COPA DEL REI

Primera eliminatòria: 17 novembre
1a Ronda: 1 desembre
2a Ronda: 15 desembre
Setzens final: 5 gener 2022
Vuitens: 15/16 gener 2022 o 19 gener (per a equips de Supercopa)
Quarts: 2 de febrer
Semifinals (doble partit): 2 febrer i 9 febrer
FINAL: 23 abril