El líder de l’Atlètic Sant Just és la nova esperança de la CatUEFA

Jan González és l’únic futbolista de Primera Catalana a la convocatòria d’Almendros. El pitxitxi del Sant Just, que va marcar 22 gols la passada temporada a #2cat i 6 a l’actual a #1cat, pot ser una de les revelacions de la Selecció

JORDI MESTRES @jordimestres7
Jan González debuta amb la Cat UEFA en competició oficial / FOTO: Jordi Mestres

En poc temps li ha canviat bastant la vida futbolística a Jan González. El davanter, de 26 anys, va viure una temporada immillorable fa pocs mesos a Sant Just. Els seus 22 gols van ser un factor clau perquè l’Atlètic Sant Just aconseguís l’ascens a Primera Catalana. El canvi de categoria s’ha notat ben poc a la ciutat del Walden. L’equip ha competit de meravella i és cinquè amb 21 punts. Jan González, per la seva part, acumula sis gols aquesta temporada. Una història de superació individual i col·lectiva que ha obert les portes de la CatUEFA al golejador de l’Atlètic Sant Just.

“Quan jugues amb jugadors de categoria superior et fan millor i la meva convocatòria és un premi a tota la Primera Catalana”, comentava Jan González a FutbolCatalunya. Tots són de Tercera Divisió excepte ell mateix, però el que està clar és que “és un orgull representar Catalunya”.

Jan González ja ha marcat un gol amb la CatUEFA als amistosos de preparació per la primera fase de la Copa de Regions. Pel que fa a l’Atlètic Sant Just, “el que més ens agrada és competir per estar a a dalt i que el club competeixi cada vegada millor”. Així van pujar a Primera Catalana. D’aquesta manera estan al top-5 de la lliga passat un terç de campionat.

A l’At. Sant Just des del 2010

El nostre protagonista parla amb coneixement de causa, ja que és jugador de l’Atlètic Sant Just des del 2010. Aleshores va arribar en categoria juvenil i ha anat donant passos endavant fins a arribar al moment actual. Jan González és natural de Sant Just Desvern i juga amb l’equip del seu poble.

El també coordinador del futbol base del club del Baix Llobregat va tenir alguna oferta de Tercera Divisió l’estiu passat, però va preferir seguir sent fidel al seu equip de sempre. Els colors groc i blau de la samarreta de l’Atlètic Sant Just deixen pas als quadribarrats de la Cat UEFA. Jan González, el líder del seu club, és la nova esperança de la Selecció.