El juvenil del Mallorca arriba tocat a Barcelona

Barça-Mallorca disputaran aquest dissabte (17 hores, Ciutat Esportiva Joan Gamper) el partit estel·lar de la 7ª Jornada a la Divisió d’Honor Juvenil. Els dos equips invictes, igual que el Cornellà, sortiran a guanyar o guanyar.

Els bermellons jugarán a la Ciutat Esportiva / FOTO: futbolbalear.es
Els bermellons jugarán a la Ciutat Esportiva / FOTO: futbolbalear.es

Ni tan sols les anunciades i múltiples baixes insulars treuen importància al duel de juvenils que Barcelona i Real Mallorca jugaran aquest dissabte en la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els visitants arriben com a líders invictes -només han cedit un empat enfront de la Damm a casa seva- mentre que els locals han guanyat tres dels quatre partits que porten fins ara a casa seva més dos empats.

Aquests números, als quals cal unir la condició de màxim realitzador del grup als bermellons (15) enfront dels blaugrana (12) i a la curiositat que tots dos hagin encaixat només 2, potencia un xoc molt interessant. Els de Jordi Vinyals només han deixat escapar quatre punts producte de dues igualades en la seva visita al camp del At. Balears i al Feliu Codina enfront dels cervesers.

Pendents de les novetats barcelonistes, que s’oferiran al llarg d’aquest divendres, el portal ‘futbolbalear.es’ va avançar aquest dijous les absències de Sarmiento –màxim golejador del Mallorca-, Damià, Baba, Ángel i Sergio per diferents lesions en l’equip de Pepe Gálvez