El juvenil de l’Hospi també ‘juga’ en els despatxos

El primer juvenil del CE L’Hospitalet, que aquest dissabte ha empatat a tres davant la EF Gironès-Sàbat, pot recuperar tres punts d’or aquesta setmana vinent. Els riberencs van recórrer pel 0-2 enfront de la EF Mataró i poden reconvertir aquest KO en 3-0

CE L'Hospitalet Juvenil A 2014-2015 // FOTO: celh.es
CE L’Hospitalet Juvenil A 2014-2015 // FOTO: celh.es

Que els partits no només es juguen en el terreny de joc és una cosa que està demostrat des de l’inici dels temps. Però el que fa uns anys era una excepció, ara ja és un ‘art’. Un dels últims casos fa referència al partit de Lliga Nacional Juvenil (Jornada 22a) entre el CE L’Hospitalet i la EF Mataró. Els locals van perdre 0-2 en el camp, però van impugnar aquesta derrota “per suposada alineació indeguda” i això es pot traduir en tres punts d’or per als jugadors de Jordi Galera.

Els groc-i-negres, que anaven guanyant 0-1 quan va ser expulsat el seu jugador Roger Gisbert, van quedar amb només sis fitxes. La qual cosa no va impedir que rematessin el seu triomf gràcies a una segona diana de Ousman Touray. L’equip que dirigeix Albert Encinas va sumar tres punts amb sabor a glòria encara que el Comitè, que aquest dijous va obrir expedient informatiu, pot rectificar aquest 0-2 final i decidir un 3-0 letal.

L’Hospi, que ha empatat aquest dissabte (remuntada inclosa)  al camp de la EF Gironès-Sàbat (3-3), suma 22 punts tot i que poden ser 25 aquest proper dimecres.