El Granollers torna a Tercera Divisió deu anys després

Deu anys després el CE Granollers torna a una categoria coneguda durant molts anys. Excel·lent triomf vallesà en el Joan Baptista Milà de Sant Boi del Llobregat en una tarda dominical inoblidable (1-2, 3-6 en el global)

El CE Granollers puja a 3a / FOTO: ÀLEX GALLARDO

El CE Granollers, tot un històric del futbol català, torna a Tercera Divisió deu anys després. I ho fa per la porta gran en imposar-se en els dos partits al Santboià, un dels millors conjunts de la categoria. Ho va fer en l’anada (4-2) i ha tornat a guanyar en el Joan Baptista Milà de Sant Boi del Llobregat. Els de Raúl Matito coronen un excel·lent curs pel qual la temporada 2015-2016 participaran en una categoria molt coneguda per a l’entitat.

I això que el xoc va començar malament, doncs es van avançar els del Baix Llobregat gràcies a una feliç intervenció de Niko Kata (27’). La clau del triomf visitant es va produir dos minuts després quan Juanlu va empatar. Aquesta reacció va ser letal abans d’arribar al descans davant una graderia plena i amb moltes ganes de futbol.

I si va ser clau empatar, més el va ser repetir sort solament un minut després de reprendre’s el xoc. A més, gràcies a un golàs per l’escaire d’Edu Cosme que va deixar gelats als locals. La segona meitat que van realitzar els de José Camilo Vázquez no va estar a l’altura mentre que els vallesans van saber controlar molt bé la situació amb un excel·lent Joan Cañadas sota els pals.

Joan Cañadas, eufòric

El porter vilanoví Joan Cañadas no es va contenir davant els micròfons de Ràdio Granollers. “Ningú creia en nosaltres, tothom ens donava per morts i hem estat superiors en els dos partits perquè hem sabut patir en dos partits complicats. Ara ens toca gaudir”, va declarar.