El golejador Ferri aposta pel Valls

Es pot considerar com el serial de l’estiu. Ferran Alaman ‘Ferri’ finalment fitxa per la UE Valls de Segona Catalana, on es trobarà amb els seus ex companys Botero, Vieri, Palanca i el tècnic José Miguel López

FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER
Ferri, en acció / FOTO: Cedida
Ferri, en acció / FOTO: Cedida

Mitja província el volia. Ferri, davanter que és amant del gol, tenia molts números de marxar del Torreforta després del descens i de la desmantellada de jugadors. Sonava per molts equips, tant de Segona Catalana com de Primera, com també sonava l’interès d’algun equip de Tercera Divisió a la zona de Barcelona. El jugador, tot i tenir ofertes més interessants, decidia venir a Valls. “No tot a la vida són diners. He tingut també ofertes de categoria superior però enguany he decidit mirar altres coses”, afirmava amb il·lusió per començar dimecres la pretemporada amb el seu nou club.

Amb 19 gols a les espatlles de la darrera temporada a Primera Catalana, Ferri és un dels ‘killers’ de la província de Tarragona. En els seus quatre anys a Torreforta mai ha baixat de la xifra dels 15 gols per temporada, i amb El Catllar va ser màxim golejador de la categoria. “Pot passar moltes coses, com lesions, expulsions, que la temporada no vagi bé, però si les coses van bé espero fer entre 15 i 20 gols enguany”. Paraula de golejador.