El golejador de la Damm, Eloi Pena, amenaça pel Barça

Amb 10 gols, Eloi Pena (Damm B) és el màxim golejador de la Lliga Nacional Juvenil i aquest diumenge vinent arriba a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona

EDUARDO BERZOSA
Eloi Pena, jugador del juvenil Damm B/ FOTO: EDUARDO BERZOSA
Eloi Pena, jugador del juvenil Damm B/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

És l’autèntic partidàs de la 12a Jornada en la Lliga Nacional JuvenilFC Barcelona-CF Damm s’enfrontaran en la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb tres punts molt més decisius per als blaugrana (25 punts) que pels cervesers (31). Els locals han deixat en el camí 8 punts dels 33 disputats mentre que els visitants arriben amb 2 perdutsnomés. Màxima igualtat i tots els al·licients desitjats estaran en el camp.

L’equip capdavanter arriba no solament invicte sinó a més com a màxim realitzador (30) del grup, 3 més que el segon de la classificació, el conjunt que dirigeix Quique Álvarez. El seu col·lega, Miguel Ángel Samprón, ‘ha anotat’ 3 menys i aterren igualats en el capítol de dianes en contra.

Per la seva banda, el Barça ha guanyat els 5 partits que ha jugat a casa seva (EF Gironès, Espanyol, Gené, Manresa i Unificació Bellvitge) mentre que la Damm ha cedit 1 empat fora del Feliu Codina (a Sabadell); les seves quatre sortides restants (Cambrils, Mataró, Mollet i Reus) van acabar amb 4 triomfs.

Porters i golejadors

Individualment, alguns duels que es podran veure seran dignes de tenir en compte. Pendents de les decisions finals dels tècnics, per descomptat, estaran en la Ciutat Esportiva molts dels millors porters i davanters de la categoria. El Pitxitxi cerveser, Eloi Pena, serà un dels observats (10 gols), escortat pels seus companys Gerard Nolla i Oriol Pujadas(5), mentre que pels rivals caldrà mirar amb atenció a Ramón Rodríguez (6) i Jordi Mboula (5). Pena, que va tornar a Catalunya després del seu pas per l’Almeria, ha marcat en 7 dels 11 partits de competició.

Barcelona juvenil B / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB
Barcelona juvenil B / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Davant esperen porters de luxe encara que hi ha incògnita. Nico Campuzano i Sergi Puig s’han repartit els partits, ara per ara, en el Barça: el primer porta 7 (7 gols encaixats) per 4 el segon en les seves 4 aparicions. Els de Quique arriben d’un KO duríssim a Cambrils (3-2) i potser pot originar la volta del porter de Premià de Mar (Sergi) pel val·lisoletà (Nico), una de les muralles catalanes.

Pel que fa a la Damm, Samprón ha d’escollir entre Juan Flere o Alberto Román; el primer porta 7 partits a l’esquena (8 gols rebuts) mentre que el segon ha estat en 4 (3 gols encaixats). Jugui qui sigui, es tracta de grans futbolistes que han d’oferir un bon espectacle aquest proper diumenge (12 hores).