El gol no ha marxat d’Olot

Uri Santos ha perforat la xarxa contrària quatre vegades en dos partits. Arriba el moment del ‘9’ olotí després de la marxa de Carlos Martínez

JORDI MESTRES
Uri Santos està sent el gran protagonista de la pretemporada // FOTO: David Planella
Uri Santos està sent el gran protagonista de la pretemporada // FOTO: David Planella

Carlos i Uri, Uri i Carlos sempre s’han definit com a ‘compinxes’. Una parella de davanters que ha donat molt a l’Olot, però que s’ha separat. Un ha marxat a Villarreal, però l’altre segueix a la Garrotxa. I de quina manera. Uri Santos, un dels capitans de l’equip, ha marcat en els dos partits de pretemporada. Hat-trick contra L’Escala i gol decisiu a Figueres. Quatre gols, tants com els que ha marcat cadascun dels dos últims anys. Aquesta temporada segur que, a aquest ritme, superarà aquesta xifra.

I és que els davanters van per ratxes. Quan la pilota entra, ho fa de qualsevol manera i quan no vol, no hi ha manera. Per això ara Uri, a punt de complir els 29 anys, viu un moment dolç. Amb el braçalet de capità de l’Olot ha signat quatre dels sis gols del seu equip aquesta pretemporada. Nascut a la mateixa capital de la Garrotxa, ja assegurava compromís i ara també gols.

L’OLOT, AL RITME DEL SEU DAVANTER

És el gran responsable de l’inici de pretemporada immaculat de l’Olot. El debut al camp de L’Escala es va saldar amb una maneta (0-5), mentre que la visita a Figueres va acabar amb un triomf treballat (0-1). En les dues ocasions hi va haver gol d’Uri. No descartin que sigui una tònica per a la lliga que ha de començar el 23 d’agost. Ha arribat el seu moment.