El Gavà i Kuku s’emporten tots els honors

Líder intractable. Així camina el Gavà de Juanma Pons amb molt gol en el seu equip. El mateix que Kuku i el Júpiter de Juanjo García, a només tres punts dels blaugrana. Per contra, el Peralada és l’únic que encara no ha guanyat un partit

El Gavà és el líder solitari de la Tercera / FOTO:
El Gavà és el líder solitari de la Tercera / FOTO: @MarcadorGava

Sisena jornada en Tercera Divisió i nova ocasió per elogiar el treball i l’esforç del Gavà. Extraordinari treball dels pupils de Juanma Pons que van sentenciar al novell Morell en una segona part letal; cert que els visitants van jugar amb 10 en ser expulsat el seu porter Raúl en el minut 20, però això no treu mèrit al recital local de Niko Kata, el debutant Chirri i el golejador Raillo.

Cal recordar que des del 15 d’octubre de 2006, quan va golejar al Prat per 5-2 amb gols de Gerard Bordas, Eloi Amagat, Joel, Alberto Manga i Pablo, els locals no aconseguien aquest repòquer de gols.

Però, si el Gavà mereix el millor, també s’ha guanyat aquests titulars el Júpiter de Juanjo García i el Granollers d’Albert García. Els sis gols de Kuku, sobre 11 de l’equip, fan somiar als grisgrana que van poder frenar la reacció d’un Ascó que va encaixar el seu segon KO fora de casa aquesta temporada.

D’altra banda, els vallesans, gràcies a un solitari gol de Carlos Cano (3’) es van portar tres punts d’or que li col·loquen en zona de play-off. Tercera victòria en aquesta Lliga amb màxima rendibilitat a la seva eficàcia golejadora.

El davanter del Jupiter ja ha fet sis gols/ FOTO: BTVEsports
El davanter del Júpiter ja ha fet sis gols/ FOTO: BTVEsports

No va ser eficaç el Prat de Pedro Dólera davant la visita del sempre perillós Sabadell B. Portar només 1 punt dels últims 6 ha de quedar en anècdota, doncs l’examen arribarà la setmana vinent en la seva visita al Narcís Sala. En menys de tres punts estan Prat (11), Granollers, Europa, Terrassa, Figueres, Montañesa i Ascó (9), és a dir, pràcticament res. El que sí cal destacar és la concentració de molts equips a l’inici dels partits; aquest diumenge van anotar Sergio Ginés (en el minut 2 de la 2ª part en Les Grases), Carlos Cano (en el 3) pel Granollers (el qual seria definitiu), Roger Esco (en el 3 de la segona part pel Gavà), Kuku (el primer en el minut 8 pel Júpiter) i De la Torre (en el dos pel Terrassa).

Primer triomf de la temporada pel Palamós a Vilafranca amb molta polèmica. Els de Joan Mármol han necessitat sis jornades per sumar els tres punts i segon triomf a domicili del Manlleu davant un Peralada a qui li costa fer-ho a casa seva i primera gran alegria del Cerdanyola del Vallès. Ja ho havia merescut Toni Carrillo i el triomf li va somriure davant un Santfeliuenc batallador que no va poder amb la necessitat visitant.

A tot això, els de Arnau arribaven amb quatre empats consecutius, però Josu els hi va tallar la ratxa. Diumenge positiu, com a mínim va ser un empat, del Masnou en el Municipal davant la Unió Esportiva Figueres, no obstant l’alegria del gol d’Alabau la va anul·lar molt ràpid Chicho.

A la tarda van quedar reservats dos grans duels. El Peralada-Manlleu, en terres gironines, que va acabar amb un dels tres triomfs visitants i la visita del Sant Andreu a l’Olímpic. Atenció a la segona derrota dels quadribarrats que segueixen sense trobar la fórmula per sumar de tres en tres. El seu entrenador Manolo Márquez va ser rotund: “El problema sóc jo; hem tingut temps per assimilar conceptes defensius. No col·loco als jugadors en les posicions adequades”