El Gavà confirma el play-off d’ascens

El CF Gavà és el protagonista de la jornada. Amb la seva victòria a Rubí, i els resultats de la jornada, assegura una plaça pel play-off a Segona Divisió B. Per contra, a la zona baixa, la UE Rubí queda a les portes del descens. Jornada amb un total de 23 gols, on només dos partits s’han decidit per més d’un gol

FRANCESC FÀBREGAS @FFGaya
El FC Gavà assegura una plaça pel play-off a Segona Divisió B/ FOTO: FC GAVÀ

L’AE Prat no passava de l’empat a casa davant del Santfeliuenc, que aquesta jornada aconsegueix la salvació matemàtica a Tercera Divisió, un èxit pels de Sant Feliu. Empat sense gols davant d’un Prat que ja pensa en el play-off d’ascens.

El Gavà torna a fer història i es classifica pel play-off. La victòria en un duel molt intens, davant del Rubí, pel que estava en joc, els dóna una de les 4 places per aspirar a jugar a Segona B la pròxima temporada. Jiménez avançava als blaugrana (51′) però Lladó (87′) quan el Rubí jugava amb 10 per l’expulsió de López (74′) deixava l’empat a 1, però Boris, al temps afegit donava els 3 punts pel Gavà.

EUROPA, MONTAÑESA I VILAFRANCA PERDEN

El CE Europa, després de 21 jornades sense perdre, veu com cau en el derbi barceloní davant el Júpiter (1-2), i no assegurar-se el play-off d’ascens. Alberto Padilla (14′) avançava als locals, però a la segona part, el CE Júpiter reaccionava, i amb dos gols al primer quart d’hora, capgirava el marcador.

La Montañesa tampoc podia guanyar a casa. Derrota davant d’un Ascó que tot i estar salvat matemàticament impedia que els de Nou Barris s’instal·lessin en la tercera posició. El gol de Victor Bertomeu (22′) donava els tres punts als ebrencs.

Quarta derrota consecutiva del Vilafranca a domicili que veu com no pot desbancar a la Montañesa de la quarta posició. Derrota al Narcis Sala davant d’un Sant Andreu que encadena la segona victòria consecutiva. Al descans, els quadribarrats marxaven amb avantatge, gràcies al gol de Gutierrez, però Yagüe, a la represa, empatava pels vilafranquins (52′). Als darrers 12 minuts de partit, els locals sentenciaven, amb els gols de Golçalves i Garcia, mentre que el Vilafranca veia com Triguero enviava un remat al travesser.

Qui surt vencedor de la jornada és el Sabadell B, que torna a aproximar-se a la quarta plaça, després d’una jornada productiva. Els gols de la segona part de Xavi Civil i Mañé, deixava el 2-0 davant d’una UE Figueres que encaixava la segona derrota seguida a domicili.
Peralada, Terrassa, Granollers, Santfeliuenc, salvats matemàticament

L’empat del Peralada davant del Palamós, i la derrota del Rubí, els deixa una temporada més a Tercera Divisió. Era un duel directe per certificar la salvació, i el Peralada ho ha aconseguit, mentre que el Palamós encara li resta un puntet. El Peralada s’avançava fins a dues ocasions, però el Palamós acabaria contrarestant els dos gols. L’única plaça que resta de descens, se la disputaran Palamós i Rubí.

La victòria del Terrassa, davant d’un Granollers, que tot i la derrota assoleix la permanència, deixa els egarencs una temporada més a la categoria. El gol de Joan, abans de la mitja hora de joc, tenia el seu pes en or, ja que val una salvació matemàtica. El Santfeliuenc, amb l’empat davant del Prat, també assoleix la permanència.

Dos partits d’aquesta jornada no tenien res en joc. El Cerdanyola, guanyava per la mínima al Morell (1-0), gràcies al gol de Molins (42′), mentre que el Manlleu, ubicat a zona mitja, empatava a casa davant del cuer, el Masnou (2-2)