El Gavà aparta a Dowi de l’equip

La penosa agressió del jugador del Gavà Albert Llorca ‘Dowi‘ al del Rubí, Jan Lladó, ja té conseqüències a l’espera de Competició. El club blaugrana ha decidit apartar-ho de l’equip

Així li va quedar la cara a Lladó després de rebre tres cops de puny/ FOTO: @SERGIESTRADA

Absurda, reprovable i lamentable agressió del jugador del Gavà, Albert Llorca ‘Dowi aquest passat dissabte al futbolista del Rubí, Jan Lladó. Penosa realitat a falta de deu minuts per finalitzar el partit que ha portat a la directiva que presideix Ivan Carrillo a la decisió d’apartar al central blaugrana de la disciplina del primer equip.

En les pròximes hores serà el tècnic José Manuel Serrano qui assumeixi la decisió de prescindir del jugador o seguir comptant amb els seus serveis.

L’acta que va redactar el col·legiat és clara: 

B.- EXPULSIONS – GAVA, C.F. “A”: Al minuto 79 el jugador 3) LLORCA CHAVARRIA, ALBERT va ser expulsat pel següent motiu: Por el siguiente motivo: Por empujar bruscamente y dar un puñetazo en el rostro al jugador n18 visitante, JAN LLADO TORRENT, una vez el juego estaba detenido.

6.- PARTIT SUSPÈS El partido fue suspendido debido a los hechos acontecidos en el minuto 79, cuando el jugador local n3 Albert Llorca Chavaria, agredió al jugador visitante n18, Jan Llado Torrent.(Suspendido en el minuto 80)

EL JUGADOR BLAUGRANA DOWI DEMANA DISCULPES

Això significa que el Comitè de Competició podria adoptar una decisió duríssima aquesta setmana vinent entorn d’un futbolista reincident en aquest tipus de situacions. Aquest cop de puny va provocar la immediata reacció de perdó per part del club i, hores després, per part del mateix responsable d’aquest gravíssim error.