El Futur agafarà diumenge les mides del Camp d’Esports

Ni és ni pot ser un partit més el que enfrontarà aquest diumenge a Lleida Esportiu (1r) i CFB Futur (2n) a un Camp d’Esports líder

Al Camp d'Esports juga el Lleida E, ho farà també el CFB Futur // FOTO: Lleida Esportiu
Al Camp d’Esports juga el Lleida E, ho farà també el CFB Futur // FOTO: Lleida Esportiu

Només importa el present, però aquest diumenge hi ha molt més que tres punts al Camp d’Esports entre el primer (Lleida E.) i el segon (CFB Futur). Els visitants tindran oportunitat de ‘mesurar’ el seu futur destí, tret que es trenqui l’acord ‘fantasma’ amb alguns empresaris misteriosos de Lliga.

Per sobre de qualsevol consideració extraesportiva, l’al·licient sobre el terreny de joc és especial. Els locals, que han deixat escapar 5/36 punts disputats al seu ‘temple’, han anotat 25/33 gols a casa mentre que han rebut la meitat dels 18 totals.

UN CAMP D’ESPORTS SOLIDARI

El que és clar és que la impecable afició blava tornarà a mostrar la seva solidaritat amb l’equip d’Ángel Viadero, un factor que pot ser definitiu. El rival és un dels conjunts més seriosos del Grup III amb 19 gols sumats lluny de Vic sobre els 31 totals i 11 sobre 16 rebuts.

Els de Ferran Costa, invictes a casa seva igual que l’Europa al Nou Sardenya, han deixat escapar, a domicili, 14 sobre 33. Des del passat 19 de novembre, a Andraitx, no coneixen la derrota, és a dir, 11 jornades consecutives invictes.

Luis Pereira, president del Lleida Esportiu, confia molt en el conjunt d'Angel Viadero // FOTO: @SalvarLleidaEsp
Luis Pereira, president del Lleida Esportiu, confia molt en el conjunt d’Angel Viadero // FOTO: @SalvarLleidaEsp

Atenció particular al duel entre golejadors perquè es trobaran el local Sergio Montero (9) enfront del visitant Valverde (6).

LA CONFIANÇA DE LUIS PEREIRA

El president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, no veu “més especial aquest partit que qualsevol altre perquè el respecte a l’adversari no té graus. Quan no es respecta, sigui l’adversari que sigui, es perd”.

Ni prima especial ni res per l’estil. El màxim dirigent del club ilerdenc confia “al màxim” en el conjunt de Viadero i també “en els empresaris, que sempre estaran convidats, i, especialment, en la nostra afició”.

Per cert: Pereira signaria decidit “perdre el diumenge i quedar primer al final de Lliga”, però com això ningú ho assegura, “anem partit a partit i primer vull guanyar el diumenge”.

Preus per a aquest diumenge: 20 euros Tribuna, 15 Lateral i10 en Gols. Per cert, aquest primer dia de la setmana cap soci visitant ni el propi CFB Futur han demanat reserva d’entrades.