El futbol segueix ben viu a Reus

La Fundació Futbol Base Reus garanteix la continuïtat del futbol base, el futbol femení i l’equip Genuine del CF Reus Deportiu. 270 jugadors i jugadores podran seguir gaudint del futbol a la ciutat

JORDI MESTRES @jordimestres7
Els nens durant la presentació de la Fundació Futbol Base Reus // FOTO: Fundació Futbol Base Reus

El passat dimarts 17 de Setembre no va ser un dia qualsevol al Municipal de Reus. S’hi van presentar els disset equips de futbol 7 i 11 masculí, futbol femení i Genuine de la Fundació Futbol Base Reus. Tots ells van desfilar a l’estadi aprofitant la disputa del primer Trofeu Ciutat de Reus Juvenil, que va enfrontar el CF Reus amb el Villarreal. Aquest va ser el punt culminant d’un projecte, el de la Fundació, que es va crear el passat mes de maig amb l’objectiu de garantir la continuïtat del futbol base, femení i genuine del CF Reus Deportiu.

Durant la presentació van assistir l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’esports. També Joan Plana, representant territorial de l’Esport a la Generalitat de Catalunya i Xavi Castro, president de la Fundació. Aquest últim va agrair el suport del consistori, la Federació Catalana de Futbol, la Diputació de Tarragona i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Els joves jugadors i jugadores del futbol base podran seguir gaudint del futbol gràcies a l’esforç de la Fundació. 270 nois i noies que la propera temporada competiran i aprendran els valors d’aquest esport a la ciutat de Reus.