PP González: “El futbol està corromput”

El president de La Floresta, Pablo Pedro González està vora de la dimissió perquè manté que “el futbol està corromput”. El seu descens administratiu per alineació indeguda d’un juvenil de l’Espanyol

Pablo Pedro González, president de la Floresta, veu moltes coses rares després de la decisió de Competició // FOTO: PPG
Pablo Pedro González, president de la Floresta, veu moltes coses rares després de la decisió de Competició. “El futbol està corromput” // FOTO: PPG

EDUARDO BERZOSA

Pablo Pedro González, president de la Floresta, fa moltes hores que està indignat, ja que “el futbol està corromput”. Aquest és el seu resum després d’acceptar Competició la impugnació del Sants juvenil per alineació indeguda d’un futbolista de l’Espanyol.

Aquest 7-0 favorable als blanc-i-blaus es va traduir en un 0-3 per als verds; en resum: els de l’Energia se salven mentre els tarragonins perden la categoria de Lliga Nacional juvenil. Molt fort, però real. El twitt del màxim responsable del club és rotund:

“AQUÍ ES FAN TOTS ‘ELS BOJOS'”

17 dies després de la disputa del partit entre Espanyol i Sants s’ha produït la decisió final del jutge únic de competició. Costa entendre un error així a l’entitat blanc-i-blava com el retard organitzatiu, però és la penosa realitat.

“Això és lamentable, es fan tots ‘els bojos’ i a més li posen 200 euros de multa per a l’Espanyol, un regalet, Apel·larem perquè La Floresta no ha fet cap incorrecció. Per què un error de l’Espanyol l’hem de pagar nosaltres? El futbol està corromput”, comenta a Futbolcatalunya.

És més, segons González, “quan dic tot corromput és tot… els arbitratges, per exemple: el designador dels àrbitres que és del Sant Pere i Sant Pau.. que m’estan ‘putejant’ perquè sóc de l’Associació?”.

El juvenil de La Floresta va guanyar davant el Jàbac i Terrassa i l'Espanyol (7-0) al Sants però el Jutge dicta alineació indeguda perica
El juvenil de La Floresta va guanyar davant el Jàbac i Terrassa i l’Espanyol (7-0) al Sants però el Jutge dicta alineació indeguda perica // FOTO: La Floresta

UN VÍDEO PER A RUBIALES

La pregunta la deixa a l’aire, ja que Pablo Pedro és una de les cares visibles de l’ACFAC. “Vaig fer un vídeo que li vaig enviar a Rubiales explicant-li la situació i em va atendre molt bé el seu secretari. Em va dir que cridaria immediatament a la Catalana encara que jo ja li vaig dir que tot ‘el peix estava venut’. L’home es va quedar de pedra'”.

“DEIXARÉ EL FUTBOL”

González té clar que es va: “El futbol és el meu hobby, jo dic el que penso mentre la majoria de clubs només parlen per darrere. Aquí cal callar-se, si parles ets el dolent i només cal pagar i pagar”.

El president de La Floresta amb 23 equips federats en aquests moments recorda que “el meu treball està en el port, no visc del futbol i a qui el molesti el que dic… encara que després hi hagi represàlies. Segur que hauré de deixar el futbol perquè em fa ràbia el que estic veient”.