El futbol català també parla a Fans Up

Diversos jugadors del #futbolcat s’han acollit a la moda de la nova app que permet la interacció en temps real entre aficionats de futbol de rivals desconeguts amb les 20 aficions de Primera Divisió

El futbol català també parla a Fans Up

Sense anar més lluny, Pep Caballé (UE Cornellà), Lucas del Campo (CE L’Hospitalet) o David Lòpez (UE Rubí) han penjat a les seves xarxes social el nou ‘divertimento’ del futbol. Els aficionats poden parlar amb rivals o aficionats del mateix club sobre l’actualitat futbolística en una clau d’humor i amb divertits emoticones.

Pep Caballé recorda que el seu Cornellà va estar a punt “de ficar ma al totpoderós Reial Madrid”, Lucas del Campo parla del mal moment del conjunt blanc i David López comenta a un aficionat blanc que els gols que no va marcar el FC Barcelona davant el City se’ls han guardat pel clàssic del futbol espanyol. Una mostra de com els jugadors de futbol català viuen amb passió el que succeix al futbol profesional.

Fans Futbol (disponible a Google Play http://bit.ly/1BR2G6Z i a http://apple.co/1CpXI1H per usuaris de iOS) és la primera app que permet la interacció en temps real entre aficionats de futbol rivals desconeguts, proporcionant una experiència innovadora i divertida, ha tingut una bona acollida entre els jugadors del Futbol Català. L’aplicació està disponible de forma gratuïta per usuaris d’iOS a Apple Store i d’Android a Google Play.