“El format de Segona Catalana és una barbaritat”

Ho diu un dels futbolistes que més anys (10) juga a Segona Catalana i es diu Nil Rafel (Quart), un dels seus màxims realitzadors, autor d’un repòquer aquesta setmana passada enfront del Sant Felíu de Guíxols

Als seus 28 anys, Nil Rafel continua marcant gols en una 'martingala' de categoria // FOTO. N.R.

Als seus 28 anys, Nil Rafel continua marcant gols en una ‘martingala’ de categoria // FOTO. N.R.

Nil Rafel (28 anys), autor d’un repòquer de gols aquesta passada setmana per al Quart, no entén molt bé a qui va decidir adoptar un sistema de competició de bojos en aquesta Segona Catalana. Aquest futbolista, amb deu anys en aquesta categoria, després d’haver passat per Girona, Caldes i Quart, afirma que “el format de la #2cat és una barbaritat”.

El golejador del Gironès, amb el seu pare al capdavant d’una entitat que ja ha viscut 50 anys, deixa a un costat la seva capacitat golejadora per sortir de l”infern’ actual de Segona Catalana (Grup 1B). “Tenim cinc baixes molt importants i això es nota. Tenim un bon equip, que aguantem ja del curs passat, però aquestes absències les estem pagant”, comenta.

‘LA MARTINGALA’ DE SEGONA CATALANA

Nil no es talla a l’hora de parlar del format d’una #2CAT que compta amb 5 gols per al seu historial perquè es va imposar al Sant Felíu de Guíxols (4-6) en partit ajornat. “Encara no m’ho crec”, afegeix, “és més, quan anava pel quart ja no me’l creia. Després em van substituir en el 76′, però ja havia marcat 5, alguna cosa que no crec que podré repetir mai”.

Després d’estar tres mesos lesionat creu que “el format de 2Cat és una ‘martingala’, no és una Lliga normal. No ho entenc”. No és una cosa que només pensi el jugador, ja que “conec a molts futbolistes de la categoria en aquests deu anys i molts ho veuen com una ‘martingala’, de veritat”.

NIL, MOLT AGRAÏT

Nil és dels pocs jugadors agraïts d’aquest món del futbol. Des del primer minut va facilitar el nostre treball i es va molestar per connectar amb futbolcatalunya, a través del grandiós Joan Bayona i del seu company Patet. Moltes gràcies.