El Farners és el primer líder en solitari

El Farners confirma el seu bon moment i arriba en solitari a la xifra dels 9 punts. Victòria alliberadora del Vic i reacció confirmada per part de la ‘Monta’ davant l’encara inèdit Castellar. Els duels entre Fundació Grama-Manlleu i Sabadell ‘B’-Manresa acaben en taules

ENRIC ARCALÀ/ @enricarcala
El Farners de Pau Menéndez sumava la tercera victòria consecutiva / FOTO: CE FARNERS

A La Selva, trobem el primer líder en solitari del curs: el Farners de Pau Menéndez sumava la tercera victòria consecutiva (2-1) i confirma la línia ascendent amb 9 punts a costa d’un Mollet desconegut que encaixava la segona derrota del curs i només té 2 punts. Adri Salas i Gerard Gómez marcaven per als de Santa Coloma i feien inútil el gol de Camacho per als molletans.

La tarda de dissabte també ens deixava la primera victòria vigatana. El Vic trencava el malefici de l’empat i es desfeia el Banyoles per un rotund 3-0. ‘Mia’ Valls, Carles Roca i Miki López anotaven i mantenen els de Rafa Rodríguez i Xevi Melero invictes i amb sis punts. En el derbi gironí de la jornada, el Llagostera ‘B’ desaprofitava un 0-2 i veia atònit com un Lloret infatigable igualava el matx en set minuts esbojarrats (82’ i 89’) amb gols de Puntí i Peke. Segon empat consecutiu dels de Javi Salamero i punt d’or per als d’Edu Urdiales, que en sumen 4. I a Sant Cugat, la revelació Can Vidalet s’enduia un punt -i ja en són vuit- després de l’empat (1-1) amb els de Lluís Macià. Els dos gols arribaven en els primers compassos: Ricardo avançava els santcugatencs en el 3’, però l’home de moda a la categoria, Raul Capitán, marcava en el 4’ per als d’Esplugues i ja suma cinc gols en quatre jornades. Els vermell i negres es queden amb 4 punts.

La jornada dominical obria el teló a Can Peixauet, on dos teòrics candidats calibraven forces. Fundació Grama i Manlleu empataven (2-2) en un duel que ha tingut una part per a cada equip. Per bé que Buba i Lolo posaven els tres punts en franquícia per a la Fundació abans del descans, els de Santanera no donaven el braç a tórcer i empataven mitjançant Balagué i Martí´ Soler. A Cardedeu, també repartiment de punts entre els de Jordi Lopez i els d’Alberto Fernandez.

La FEGrama cau a la segona posició / FOTO: FE GRAMA

Gerard Beltran avançava els locals, però un penal transformat per Tacón igualava el matx. 4 punts per als vallesans, i només dos per al Jupiter en un inici molt fluix dels de La Verneda, ara mateix en posicions de descens.

Qui sembla haver deixat enrere els dubtes inicials és la Montañesa. Avui en feien prou amb una diana de Christian Alarcón per tombar un encara inèdit i cuer Castellar al Pepín Valls i sumar la segona victòria consecutiva. Al complex Olimpia de Sabadell, el xoc entre filial arlequinat i el Manresa de José Solivelles ha acabat sense gols. Els bagencs no guanyen des de la jornada inaugural. L’últim partit es jugava a Les Forques, on La Jonquera s’ha imposat al San Juan de Montcada (3-1). Segon triomf dels fronterers, que ja sumen set punts, i segona desfeta de la Unión a domicili.