El dolor de Josu ja té la seva recompensa

Un ascens és un regal que a qualsevol mare ompliria d’orgull i aquest ha estat el cas de Josu Rodríguez i un Sant Andreu que, només aterrar a Barcelona, ja festeja amb la seva afició aquest gran èxit

Josu Rodríguez va fer petons i abraçades a l'Helmàntico. No n'hi havia per menys // FOTO: Salamanca UDS
Josu Rodríguez va fer petons i abraçades a l’Helmàntico. No n’hi havia per menys // FOTO: Salamanca UDS

@JordiMestres_

Va superar la UE Sant Andreu a Peralada, San Cristóbal i Salamanca en aquesta segona fase i entre totes les imatges, que són moltíssimes, hi ha una molt destacable. Quan el migcampista quadribarrat va marcar el gol definitiu (82′) en l’anada enfront dels xampanyers, el mític Josu Rodríguez va dibuixar un cor amb les seves mans.

No era una dedicatòria més, ja que la destinatària era la seva mare convalescent en un hospital per una operació delicada de cor. Tot va sortir bé i ja és a l’habitació, però aquesta ha estat també una altra ‘motxilla’ amb la qual també ha hagut de carregar.

JOSU, A SEGONA RFEF

Ara ja tot ha passat i acabat d’aterrar a Barcelona el ’22’ de la UESA parla per a Futbolcatalunya.

El primer que ha fet aquest dilluns?

Riure, cantar amb el meu company d’habitació (Carlos Guzmán) i anar a esmorzar que teníem una gana de bojos.

I, ara, què?

Avui és un dia per disfrutar, celebrem a Sant Andreu amb la gent que vingui i gaudim d’aquests moments que es donen molt poques vegades.


EL DIA DESPRÉS’ TAMBÉ ÉS I SERÀ INOBLIDABLE A SANT ANDREU

“HEM MERESCUT MOLT AQUEST ASCENS”

Quina reflexió obligada hauria de fer el club de cara a present i futur?

El club ha donat un pas a endavant a nivell de molts aspectes. Xarxes socials, massa social… etc. Crec que aquest any s’ha enganxat molta gent a la UESA i s’han de seguir fent coses així. Hem de millorar el club a nivell estructural, ficar una tenda pròpia, treure jugadors del futbol base i consolidarse a 2RFEF que es la categoria que es mereix com a mínim.

I quina obligada reflexió hauria de fer vostè de cara a present i futur?

Doncs, ara disfrutar del momento. Ha sigut un any molt dur a nivell personal i crec que a nivell esportiu hem merescut molt aquest ascens. És hora de descansar i valorar molt tot el que hem fet.