El ‘diable’ Víctor Montoya aterra com a líder

El Martinenc torna a la primera posició de la Primera Catalana (Grup II) després de vuit jornades com a segon, el dia que es va estrenar el porter Víctor Montoya

Victor Montoya va debutar aquest diumenge passat al Municipal d'Alguaire en lloc de Toni Casamayor // FOTO: FC Martinenc
Víctor Montoya va debutar aquest diumenge passat al Municipal d’Alguaire en lloc de Toni Casamayor // FOTO: FC Martinenc

Era una visita amb parany al Municipal de l’Alguaire, cuer del grup II de la Primera Catalana (Grup II), però el Martinenc va vèncer (0-2). Va gunayar i va tornar a la posició de líder vuit jornades després.

Els ‘diables vermells’ del Guinardó, que mantenen un pols excel·lent amb San Mauro i Sant Joan At Montcada, encara que només tenen a 6 punts a Castellar, saben que encara queda el pitjor. Onze jornades fins al final de la fase regular són molts punts i per història només val l’ascens directe. Després la competició dictarà sentència.

TONI CARRILLO FA DEBUTAR A VÍCTOR

Set jornades consecutives sense perdre (17 sobre 21 punts possibles, com recorda la seva pàgina web); tercer triomf consecutiu i quarta victòria a domicili col·loquen als del Guinardó en una immillorable primera plaça.

Toni Carrillo compleix la seva primera temporada a l'equip del Guinardó // FOTO: FC Martinenc
Toni Carrillo compleix la seva primera temporada a l’equip del Guinardó // FOTO: FC Martinenc

I aquest triomf, a més, va arribar amb el debut sota la porteria del xaval Víctor Montoya per decisió del tècnic Toni Carrillo. No tenia més remei, ja que el clàssic Toni Casamayor complia sanció per cicle de targetes. L’exporter del Racing Vallbona va complir amb el seu treball i va servir, al costat de la feina del conjunt, per a retornar als vermells al lideratge.

Els de Carrillo, que ja van ocupar aquest primer lloc a les jornades 2 i 8, la van perdre a la 11 i ara l’han reprès. Aquest pols que mantenen, especialment, amb el San Mauro de Jesús Milà, amb data reservada per a la 25a jornada de Lliga (14 abril), promet emocions fins al final.

Aquest partit al Guinardó, on encara no han caigut els locals, pot decidir un ascens directe.

NÚMEROS I MÉS NÚMEROS

En resum: 8 triomfs i 2 empats a casa i només 2 derrotes (enfront d’Artesa Segre i Artesa Lleida). Segon equip màxim realitzador del grup (36, al costat de Sant Juan At. Montcada, 1 menys que el San Mauro tanmateix com segon equip amb més gols encaixats (15, un més que els de Santa Margarida de Montbui).

El 'xaval' Pitu Plazuelo ja suma 8 gols com a 'diable vermell' // FOTO: FC Martinenc
El ‘xaval’ Pitu Plazuelo ja suma 8 gols com a ‘diable vermell’ // FOTO: FC Martinenc

Els noms propis d’aquest Martinenc formen un grup amb experiència, categoria i joventut dirigit per un històric com Carrillo (Toni).