El Cornellà es retroba amb golejada d’escàndol

El Cornellà supera el mal inici de temporada gràcies a un 4-0 contra l’Algeciras. El Nàstic es manté invicte i colidera la lliga, mentre que Sabadell, Barça B i Costa Brava segueixen sense guanyar

@JordiMestres_

El Cornellà va protagonitzar la golejada de la jornada a Primera RFEF // FOTO: Marc Santaeugènia

El Cornellà es retroba amb golejada d’escàndol i les victòries van cares a Primera RFEF, aquests
serien els dos grans titulars de la jornada.
Aquesta és una de les conclusions d’aquest inici de temporada. L’altra, que els gols també. Només s’han marcat 18 en els 10 partits d’aquesta jornada i d’aquests únicament 3 visitants.

Amb públic, el factor camp pesa. I molt. De fet, cap equip ha guanyat fora de casa aquesta jornada… i cap ho va fer l’anterior. Cornellà i Nàstic van fer valer la condició de local per sumar victòries convincents. Especialment destacable va ser la dels verds, que van passar per sobre de l’Algeciras.

GOLEJADA DEL CORNELLÀ

A la mitja hora l’equip de Raúl Casañ ja guanyava per tres gols a zero. Dorca, amb dues dianes, va ser el més destacat d’un partit rodó pels verds. Fins i tot Lucas Anacker va aturar un penal, ja a la segona part. Aleshores Gonpi va sentenciar amb el quart gol d’un Cornellà realment inspirat, que fins aquesta jornada no havia sumat punts ni marcat. Els quatre gols segurament faran oblidar les derrotes contra Atlètic Balears i Villarreal B. En resum: el Cornellà es retroba amb golejada d’escàndol.

L’empat entre aquests dos últims, fins ara líders, permet al Nàstic de Tarragona igualar-los a la classificació. L’equip grana és l’únic que manté la porteria a zero ara mateix, juntament amb l’Atlético Sanluqueño.

Aquesta fiabilitat defensiva ha permès als de Raül Agné sumar 7 punts de 9 possibles. Els 3 últims, com a la jornada anterior, amb aportacions vitals des de la banqueta. Edgar Hernández, que va entrar de revulsiu, va marcar un gol i va donar una assistència a Bonilla, també suplent el passat dissabte.

Edgar Hernández va ser el gran protagonista del Nàstic-Betis Deportivo // FOTO: Nàstic de Tarragona

SABADELL I COSTA BRAVA, D’EMPAT EN EMPAT

El Nàstic comença a carburar, mentre que el Sabadell encara s’ha de definir. Almenys pel que fa als resultats, si més no. Un golàs de Diego Caballo va donar avantatge als arlequinats a El Collao, però l’Alcoyano va igualar el partit a la segona part. Morgado no va estar especialment encertat al gol local i aquestes errades a Primera RFEF es paguen. El Sabadell, un dels favorits, ha sumat 3 punts de 9 amb tres empats consecutius.

Idèntic registre té el Costa Brava. En aquest cas, el regust és millor. El nou club dirigit per Oriol Alsina té un nom propi en aquest inici de temporada i no és cap altre que Marcos Pérez. El porter va tornar a fer un parell de miracles a l’inici del partit contra el Barça B, tot i que no va estar molt exigit durant gran part del duel. El filial blaugrana va anar de més a menys i està a molta distància del nivell competitiu de les últimes temporades. Ja fa 261 minuts que l’equip de Sergi Barjuan no marca gol i el Barça B s’ha quedat a zero els dos últims partits.

ERRADA FATAL DE L’ANDORRA A ALBACETE

També ho va fer l’Andorra al Carlos Belmonte. La visita es preveia complicada i ho va ser encara més amb una errada de Roger Riera. El defensa tricolor no va refusar bé una pilota i la va regalar a Manu Fuster, que no va perdonar des de la frontal. L’expulsió de Maestre va obrir la possibilitat d’empatar a l’Andorra, però l’equip d’Eder Sarabia, molt pla, gairebé no va tenir ocasions de gol.