El Cornellà dona primer però no remata l’Inter

El primer assalt de les semifinals de la Copa RFEF entre Inter de Madrid i Cornellà va tenir color verd, tot i que els de Calm va concedir un empat als darrers minuts

Aquest va ser l'onze inicial del Cornellà al camp de l'Inter // FOTO: @ue_cornella
Aquest va ser l’onze inicial del Cornellà al camp de l’Inter // FOTO: @ue_cornella

D’un 0-2 que podia haver estat gairebé definitiu a un 2-2 que no permetrà confiances a la tornada. La UE Cornellà va agafar un mínim avantatge pels gols en camp contrari al partit d’anada de les semifinals de la Copa RFEF. A l’Ángel Nieto de Boadilla del Monte, l’equip de Xavi Calm va fer un pas important per jugar, per primer cop a la seva història, la final d’aquesta competició.

Després d’una primera part d’intercanvi de cops, els del Baix Llobregat van posar la directa en set minuts d’inspiració de Jaume Pascual. Al 51’, el balear va obrir el marcador i set minuts més tard va culminar una assistència de Ricard Pujol per pujar un 0-2 molt esperançador.

Si el partit hagués acabat al minut 80, tot serien flors i violes. Però l’Inter de Madrid no es va rendir i va buscar el gol fins a les acaballes. El premi els va arribar al 85’ i al 87’, amb les dianes signades pels seus ‘Frans’, Cortés i Morante. Un 2-2 que obligarà els madrilenys a sortir a buscar el gol com sigui al partit de tornada, previst per la setmana vinent al Municipal de Cornellà.

A l’altra semifinal de la competició, el Mirandés va aconseguir una renda interessant per viatjar la setmana vinent a Socuéllamos. 3-0 a Anduva, amb doblet de Claudio Medina i una altra diana d’Álvaro Rey per fer somiar l’afició de Miranda de Ebro. El Cornellà mira de reüll aquesta eliminatòria, però la primera feina dels de Xavi Calm és rematar el seu compromís amb l’Inter de Madrid, en un partit en què l’afició verda té molt a dir.

ARRIBA CRISTIAN LOBATO

L’empat a Boadilla del Monte no ha estat l’única notícia a les darreres hores relacionada amb la UE Cornellà. El club del Baix Llobregat va confirmar la incorporació el davanter Cristian Lobato, un cop acabada la seva etapa a l’Sporting Kansas City. El nou jugador verd pot estar a disposició de Xavi Calm de cara al partit d’aquest cap de setmana contra l’Alcoyano.

Molts anys després, aquells tres ‘Cristians’ de L’Hospitalet tornen a estar a curta distància, tot i que no en el mateix equip. Protagonistes d’una gran etapa al club riberenc, Christian Alfonso i Cristian Gómez encara segueixen al club de la franja, mentre que el seu homònim Lobato ara jugarà a tir de pedra, a Cornellà, encara que no a la mateixa categoria.