El cor del Lleida Esportiu torna a bategar

Imanol Idiakez va incloure a Molo en la convocatòria del passat diumenge al Pomar. Era la primera vegada que l’andalús era un dels escollits des de fa vuit mesos. La maleïda lesió de creuats ja és història

Molo va tornar a vestir-se de curt vuit mesos després // FOTO: Segre.com
Molo va tornar a vestir-se de curt vuit mesos després // FOTO: Segre.com

Manuel Jesús Casas García, conegut futbolísticament com a ‘Molo’, (1985) és un dels jugadors més estimats del Lleida Esportiu. Ho ha demostrat l’afició, creant una penya amb el nom de Molo Esportiu, i també la plantilla, com en la dedicatòria de Raúl Fuster després de marcar un penal a Badalona. No és casualitat. En dues temporades a la Terra Ferma, Molo ha tingut moltes llums i poques ombres. La més fosca, va ser el passat 18 de Març al Narcís Sala. Només una fractura de creuats va frenar a un migcampista que fins aleshores ho havia jugat pràcticament tot.

El club blau va renovar-lo automàticament. Un bon gest en el pitjor moment. Molo, per la seva part, va ser un aficionat més. El jugador número 12. “El procés és tant lent i fastiguejant que fins i tot t’obliga a modificar els hàbits de vida. Has d’esperar mesos per notar la millora, però aquesta dilació et fa més fort a nivell mental i et permet valorar la professió”, deia l’andalús natural d’Almeria al web oficial del Lleida Esportiu.

Frustració n’hi ha hagut molta, però el mateix Molo reconeixia a Futbolcatalunya.com fa unes setmanes al Narcís Sala que no volia presses. Volia tornar quan tingués l’alta competitiva, que no la mèdica. I així ha estat. El passat diumenge a Badalona va tornar a formar part de la llista de 16 convocats i, com no podia ser d’una altra manera, “em torno a sentir futbolista, perquè vaig reviure les sensacions d’un partit”.

“L’ESTIMA HA AJUDAT EN ELS MOMENTS DURS, AMB PLORS INCLOSOS”

Toca canviar la graderia pel terreny de joc // FOTO: Futbolcatalunya.com
Toca canviar la graderia pel terreny de joc // FOTO: Futbolcatalunya.com

Raúl Fuster va dedicar el seu gol de penal a Molo el passat diumenge i l’andalús només pot dir una cosa: “Estic agraït pel gest i molt content per la nova passa que he donat”. Gestos com aquest donen força a qui ja en té i ara toca “aportar el meu granet de sorra i poder jugar alguns minuts”.

És un dels retorns més esperats de la parròquia lleidatana, que com hem explicat té en Molo a un ídol com n’hi ha pocs. L’anhelat moment pot arribar el proper diumenge contra l’Atlético Baleares. Després de vestir-se de curt a Badalona, saltarà l’andalús a jugar sobre el verd del Camp d’Esports? Imanol Idiakez tindrà la última paraula.