El Comitè de Competició fa fora de la banqueta a Toni Carrillo sis partits

Ja s’han conegut les sancions després de la suspensió del partit Cerdanyola-Europa de diumenge passat. La ‘grossa’ se l’ha endut el tècnic vallesà, Toni Carrillo

REDACCIÓ
redaccio@futbolcatalunya.com

Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola
Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola // FOTO: cfc.cat

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha castigat a l’entrenador del Cerdanyola, Toni Carrillo, amb sis partits de suspensió. El Jutge Únic ha pres aquesta decisió després d’analitzar l’acta i l’annex presentats per l’àrbitre del partit contra l’Europa, Mancera Antón, que es va suspendre al minut 39 per decisió del propi col·legiat.

A banda d’aquesta dura sanció, s’ordena la represa del partit a partir del minut 39, en data i hora que encara s’ha d’assignar, amb 10 jugadors a les files del Cerdanyola per l’expulsió del seu jugador Ramon, qui també ha rebut un partit de suspensió. A més, el club vallesà s’haurà de fer càrrec de les despeses d’aquesta represa i haurà de pagar una multa de 390,66 euros pels incidents reflectits a l’acta de l’encontre.

La sanció de sis partits a Toni Carrillo és la segona més dura de la temporada al grup cinquè de Tercera, després dels set partits al delegat del Santfeliuenc, Miguel Angel Campoy, a la jornada 20. Segons la nota feta pública per la FCF, tres dels sis partits són per “protestar als àrbitres” i els altres tres, per “haver estat expulsat, incomplint l’obligació de dirigir-se als vestidors”. Si no hi ha cap canvi per recurs, l’entrenador no podrà tornar a exercir la seva tasca des de la banqueta fins al 6 d’abril.

A la resolució es fa constar que la prova videogràfica presentada pel Cerdanyola a tall d’al·legació “no desvirtua el contingut del document arbitral”, per la qual cosa ha estat desestimada. També s’ha desestimat la petició de l’Europa de que s’apliqués l’article 240.2d) del Reglament General de la RFEF, en què és diu que el motiu de la suspensió del partit hauria estat “insubordinació, retirada o falta col·lectiva”, entenent que el motiu no és aquest sinó el que reflectia l’àrbitre Mancera Antón a l’acta.

Sempre seguint les indicacions de l’annex, el partit es reprendrà des del minut 39, amb un lliure directe a favor de l’Europa des de la seva àrea de meta i amb un afegit fins aquell moment de dos minuts a la primera part.

Toni Carrillo i Ramon no han estat els únics protagonistes d’aquest Cerdanyola-Europa inacabat que han estat sancionats aquest dimecres. Els jugadors escapulats Alberto González i Javi Lara hauran de complir un partit de suspensió per acumulació d’amonestacions, ja que van veure targeta groga en els 38 minuts disputats i compleixen cicle.

També han estat sancionats aquesta jornada amb un partit de suspensió a Tercera Divisió Alex Cano i Epitié (Castelldefels), Aitor Unzué (Gavà), Dani Martí (Cornellà), Payán (Montañesa), Kiki (Rubí), Murga i Ferrón (Figueres), Eric Blasco (Masnou), Marc Vila (Palamós), Brian (Gramenet) i Eloi Fontanella (Santboià).