El CF Caldes Montbui vol continuar fent camí

El Club de Futbol Caldes de Montbui debutarà aquesta temporada com nou equip de primera catalana, després d’haver estat molt a prop de aconseguir-ho l’any abans de la pandèmia, però va perdre a la promoció

La feina del club del Vallès Oriental a la temporada 21-22 ha estat per emmarcar // FOTO: CF Caldes de Montbui
La feina del club del Vallès Oriental a la temporada 21-22 ha estat per emmarcar // FOTO: CF Caldes de Montbui

ANDREU RUZ

@andruz2082

El president de l’entitat Xavi Ortega diu que aquest ascens es “el fruit del treball ben fet i l’únió de persones ambicioses que busquen fer créixer l’equip”. La clau perquè el club s’hagi mantingut a la primera posició de la competició Ho diu el mateix president: “La plantilla està formada per amics; dels 22 jugadors, 13 o 14 son nois que han sortit de la cantera. Aquest és el vèrtex de l’ equip”

LA PICONADORA DEL CALDES

La competició del club del Vallès Oriental a la temporada 21-22 ha estat per emmarcar, L’ equip ha esdevingut una autèntica piconadora d’equips, ha acabat com el més golejador de la categoria, amb 69 gols a favor. També ha demostrat ser molt fiable defensivament, només han encaixat 29 gols. La seva recompensa, finalitzar la temporada amb 69 punts a 5 del segon.

En l’aspecte individual, destacarem el treball de tres jugadors  a la part ofensiva: Jordi Camí Fernández amb 14 gols, Josep Alsina Torras amb 12 i Albert Camí Fernández amb 10; pilars fonamentals per la consecució d’aquest històric ascens.

Entrenador i president van sempre de la mà // FOTO: E. Berzosa
Entrenador i president van sempre de la mà // FOTO: E. Berzosa

RENOVACIONS I BAIXES

De cara a la próxima temporada, el club ha confirmat la continuïtat de José Luis Duque, l’entrenador que ha fet posible aquest ascens  i la renovació dels porters Edu Morte i Carlos Rodríguez i els defenses Guillem Cabot, Ferran Roca, Guille Resina i Oriol Gayolà “Gayo”; els migcampistes Pol Anaya, Aarón Parra, Albert Camí, Héctor Alcañiz, Carles Valls, Édgar Fernández i Marc Angelet i els davanters Jordi Camí, Chema Aznar i Marc Ortega.

VEURE MERCAT PRIMERA CATALANA G 1

Deixaran l’entitat l’Àlex Vega (Ripollet), el Dani Amante (Júpiter), el Juan de Jesús Beltrán, el Guillem González, l’Aleix Segura, el Ferrán Tacón, el Dani Torrecillas i el Josep Alsina. Jugadors que han acompanyat a l´equip ha arribar a aquest cim.

NOUS FITXATGES

El club, amb l’objectiu de construir una plantilla competitiva per les exigències de la primera catalana, ha reforçat l’ equip. Els nous jugadors que lluiran els colors del CF Caldes de Montbui seràn els defenses Ilias Karach i Marwan el Hayadi (Les Franqueses), Xavi Ferrer (Solsona) i Rubén Gómez (Legends LH).

Com a migcampistes Maude Balde i Omar Qanni (Les Franqueses) y els davanters Marc Estrada (Castellar) i Enric Vega (Sabadell Nord). Futbolistes que lluitaran, de valent, per demostrar que mereixen un lloc al camp i perquè l´afició senti que estimen l’ escut calderí. 

L’entitat també ha passat per renovar la seva estructura interna, amb l’Òscar Castel (director esportiu), Guillem Cabot (coordinador de futbol 11), Pol Anaya (coordinador de futbol 7) i Raül Cruz (adjunt a coordinació).

Amb aquesta nova estructura i una plantilla reforçada, el club espera mantenir i augmentar el nivell futbolístic; a més, aconseguir col·locar en lloc preferent del mapa futbolístic català al C.F. Caldes de Montbui.