El Cerdanyola lliga la vuitena temporada de Toni Carrillo

En un exemple de confiança total, el Cerdanyola FC ha anunciat aquest divendres la renovació del seu entrenador, Toni Carrillo, l’artífex dels darrers ascensos de l’entitat

Toni Carrillo, entre el president del Cerdanyola Felipe López i el secretari tècnic, Sergio López // FOTO: cfc.cat
Toni Carrillo, entre el president del Cerdanyola Felipe López i el secretari tècnic, Sergio López // FOTO: cfc.cat

A cinc jornades del final de la competició a Tercera Divisió, el Cerdanyola ja comença a pensar en la propera campanya. I la primera decisió ha estat lligar la continuïtat de l’entrenador que en els darrers anys ha portat l’entitat fins a Tercera. Toni Carrillo iniciarà la seva vuitena temporada al conjunt vallesà.

El Cerdanyola ha comunicat la renovació del tècnic mitjançant les seves xarxes socials oficials. L’equip verd lluita actualment per allunyar-se de la zona de descens. Amb 42 punts, els de Carrillo tenen un marge de 7 respecte al divuitè classificat, el Santfeliuenc, tot i que els del Baix Llobregat tenen pendent encara el seu partit de la jornada 33.

Aquesta continuïtat suposa ampliar una marca pel gran dels germans Carrillo, ja que el Cerdanyola és el club on més temporades ha exercit com a entrenador. Format a les banquetes al Júpiter dels seus amors –va ser jugador i el seu pare, Miquel, va ser vicepresident de l’entitat-, Toni va entrenar des del Juvenil A fins al primer equip del club de La Verneda, passant pel seu filial, al llarg de sis campanyes. Entre 2004 i 2007 va entrenar el Montcada a l’extinta Preferent Territorial i a la temporada 2007-2008 es va fer càrrec de l’Horta, a la mateixa categoria.

L’estiu del 2008 va començar el seu repte vallesà, que va començar de forma immillorable, ja que aquella campanya 2008-2009 va assolir l’ascens de Primera Territorial a Preferent com a campió del grup segon. Dues temporades després, va ser un dels sis equips del seu grup que van resistir la desaparició de la Preferent i es van integrar a la nova Primera Catalana. Finalment, a la campanya 2012-2013 Toni Carrillo va dur el Cerdanyola a Tercera Divisió com a campió del grup primer de Primera Catalana, amb 17 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Masnou.

Entre els entrenadors de la categoria, el tècnic del Cerdanyola és el segon amb més temporades seguides al capdavant del seu equip. Només el supera Andrés González, el responsable del Santfeliuenc, qui actualment suma vuit temporades a la banqueta blanc-i-blava. Carrillo viu ara la setena, mentre que Pedro Dólera, entrenador de l’Europa, fa sis campanyes que seu a la banqueta local del Nou Sardenya.