El Cerdanyola es queda al final amb les ganes

Sisè partit de competició per al Cerdanyola i segona derrota a Les Fontetes per als de Toni Carrillo que seguiran en la penúltima posició de la classificació de les Segona Federació grup 5

El Cerdanyola FC ha caigut aquest dimecres per 1 a 2 davant el CD Diocesano // FOTO: Cerdanyola FC

Tampoc a la sisena va ser la vençuda per al Cerdanyola de Toni Carrillo front el Diocesano extremeny (1-2). Un gol (minut 84) de Diego va acabar amb el somni de victòria per als verds

Els vallesans, que aquest diumenge rebran també a la seva casa a la Gimnàstica Segoviana, es queden en la penúltima posició de la classificació.

CRÒNICA DEL CERDANYOLA

Així ho han vist, i així ho han escrit, els companys del servei de premsa del Cerdanyola (Mireia Sanz)

El Cerdanyola FC ha caigut per 1 a 2 davant el CD Diocesano en el partit ajornat corresponent a la primera jornada del campionat.

Primera part de domini altern. Els extremenys han avisat primer amb un xut de Makanjuola que s’estavellava al pal. El Cerdanyola també s’ha aproximat amb una rematada de Dani Martí en un córner que sortia per sobre del travesser. La igualtat era la protagonista i tot i la intensitat dels dos conjunts hi havia poques ocasions. Per part del Diocesano, Sergio ha blocat amb seguretat una canonada de Rayco en el 26′.

En el tram final abans del descans els homes de Toni Carrillo s’han apropat més a la porteria rival mitjançant una centrada de Max Marcet en una falta que rematava Noel per sobre del travesser, i després en una gran ocasió amb una canonada d’Adam des de l’interior de l’àrea que salvava Cordero amb una bona aturada. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans.

PENA MÀXIMA I GOL

A la represa, Toni Carrillo donava entrada a Padillo i Juanan. Però els visitants s’han avançat en el 47′ amb un xut de Jonatan Viera des de fora de l’àrea. Els verds han empatat mitjançant una pena màxima després d’una gran convinació que ha acabat tocant amb la mà Manu. Un penal que ha transformat Max Marcet en el 59′.

Un Max Marcet que poc després picava una falta directe fregant el pal. Els vallesans seguien buscant el gol de la victòria en el 77′ amb una gran ocasió quan centrava Padillo i rematava Dani Ruiz amb tot, obligant a intervenir a Cordero. Però quan més a prop estava el gol del Cerdanyola, una contra l’ha finalitzada amb encert Diego posant el 1 a 2, que ja no es mouria. Diumenge vinent, el Cerdanyola lluitarà per refer-se d’aquesta derrota i sumar els tres punts davant la Gimnástica Segoviana a Fontetes.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Sergi, Marc Vicente, Noel (Enric Bernat, 69′), Dani Ruiz, Max Marcet, Adam (Juanan, 46′, Junior, 88′), Kuku (Padillo, 46′), Gonpi (Chabboura, 74′) i Dani Reina.

CD Diocesano: Cordero, Manu, Varona, Armenta, Sales (Margallo, 80′), Rayko (Diego, 80′), Jonatan Viera (Pliego, 80′), Ginés, Rivera, Makanjuola i Pablo Guerrero.

Gols: 0-1 Jonatan Viera, 47′; 1-1 Max Marcet, 59′ (p); 1-2 Diego, 84′.

Àrbitre: González Rodríguez ha amonestat a Gonpi, Dani Martí pel Cerdanyola.