El Cerdanyola comença a gaudir ‘el seu regal’

Aquest diumenge hi haurà estrena al ‘Paquito Giménez’ de Socuéllamos per al Cerdanyola, únic equip català en aquest grup V de la Segona Federació, un “regal” segons uns protagonistes que creuaran la geografia espanyola moltes vegades

Nils Puchades, un dels principals referents verds per al tècnic Toni Carrillo // FOTO: Mireia Sanz
Nils Puchades, un dels principals referents verds per al tècnic Toni Carrillo // FOTO: Mireia Sanz

Aquest dissabte començarà el Cerdanyola de Toni Carrillo a gaudir “el seu regal” en terres manxegues perquè espera el Socuéllamos al Paquito Giménez, un debut il·lusionant i amb els primers 600 quilòmetres a consumir. El viatge serà en autocar, per descomptat.

Superada l’angoixa de l’estiu per la ineptitud de Joan Soteras i Luis Rubiales, el seu president Felipe López ha escollit la via de la mà estesa i ara l’única cosa que preocupa és que els verds no sofreixin tants problemes com el curs passat. L’entitat és modèlica i mereix el millor.

NILS I EL CERDANYOLA

Un dels seus representants, Nils Puchades, va ser el triat per a estrenar la nova temporada de l’Instagram Live de Futbolcatalunya sota la direcció de Jordi Mestres. El de Sant Pol és un dels luxes que té la plantilla de Carrillo als seus 32 anys i en la seva quarta temporada a Les Fontetes.

El futbolista de Sant Pol va passar per l'Instagram Live de futbolcatalunya amb Jordi Mestres
El futbolista de Sant Pol va passar per l’Instagram Live de futbolcatalunya amb Jordi Mestres

Aquí tenen un resum de les declaracions més interessants realitzades pel futbolista del Cerdanyola:

“Quan es va subhastar la plaça el Cerdanyola ens van mentalitzar per jugar a Tercera RFEF i tornar a competir a Segona RFEF és un regal doncs teníem clar que si seguíem a 2aRFEF s’havia de reforçar la plantilla”

“SI GUANYEM DIUMENGE, EL MISTER ENS CONVIDA”

“A l’autocar fem temps com podem i el que fem més és jugar al pòquer; si guanyem diumenge segur que Toni Carrillo ens convida a unes tapes”

Aquest dissabte comença la segona temporada en la Segona Federació el Cerdanyola // FOTO: Mireia Sanz
Aquest dissabte comença la segona temporada en la Segona Federació el Cerdanyola // FOTO: Mireia Sanz

“El futbolcat em compensa i quan no ho faci, ho deixaré; la meva mare és sueca, però sóc català de naixement d’aquí”

“L’OBJECTIU DEL SARDA ÉS SER MÉS REGULARS”

“L’any de la Montanyesa va ser molt especial. He estat coordinador al futbol base del Cerdanyola ,peró ara que estem a Segona RFEF és impossible i més amb aquests desplaçaments”

“Tinc una empresa d’esport i lleure pels matins i per la tarda a entrenar”

 “L’any passat vam ser molt forts a casa i l’objectiu del Sarda és ser més regulars i sumar també fora. Aquest cap de setmana anem al camp del Socuéllamos i són 600 quilòmetres i serà l’habitual”

“ES POT GESTIONAR MILLOR LES INCRIPCIONS”

“Es pot gestionar millor el tema de les inscripcions ja que afecta a la planificació dels clubs, a més ens trastoca tots els plans haver de fer tants viatges i ens hem de fer forts a casa”

“Per sort als equips on he jugat mai he tingut impagaments”