El CE Manresa presumeix de ciutat

El CE Manresa ha presentat aquesy dimecres l’ambiciosa campanya de socis per a la nova temporada amb un video que s’ha gravat en 12 espais de Manresa i amb la participació de 36 persones


Un símbol del futbolcat, Putxi, ha immortalitzat a la plantilla de Ferran Costa a La Cova, símbol de Manresa 2022 / FOTO: Club

@Francesc_Soria

El CE Manresa presumeix de ciutat amb una campanya que té dos sentits: el primer, potenciar la marca ‘Manresa‘ i demostrar que el club està orgullós de la seva ciutat mentre que el segon, juga amb la paraula ‘trio’ i busca donar a conèixer la gran novetat de les quotes: per a la inscripció de tres socis junts, cada soci tindrà un 33% de rebaixa en el preu.

Així, per exemple, la quota jove (de 18 a 30 anys) pot sortir per només 14 euros tota la temporada o un exjugador o familiar de l’entitat per només 20.

CE MANRESA: UN VIDEO EMBLEMÀTIC

El video promocional s’ha enregistrat en dotze llocs emblemàtics: el Pont Vell (amb la Seu de fons), el Passeig, la Cova, el Casino, el Parc de l’Agulla, el Kursaal, el Mercat de Puigmercadal, La Buresa, la FUB, la plaça Major, el pavelló del Nou Congost i l’Estadi del Nou Congost.

Hi participen 36 persones (socis, jugadors, entrenadors, familiars, en resum, gent de Manresa… les cares més conegudes son gel jugador del Baxi, Rafa Martínez i la jugadora del Rayo, Paula Fernández).

La realitzadora Marta Ripollès ha estat l’encarregada de l’edició, amb la col·laboració de Whitecat Studio (per a les espectaculars imatges amb dron). 

SÒRIA: “ARRIBAR ALS 500 SOCIS ÉS UN REPTE”

El portaveu del club, Francesc Sòria, ha insistit un cop més en la seva idea: “volem acostar el camp de futbol a la ciutat. Som optimistes i estem convençuts que seguirem creiexent. L’objectiu d’arribar als 500 socis és un repte.

Diumenge passat, en plenes vacances, unes 600 persones van venir al Congost per a un amistós i aixó vol dir que el treball de totes les àrees ens portarà a l’èxit”. Recordem que l’equip de Costa estrenarà Lliga a 3aRFEF al Narcís Sala el diumenge 5 de setembre.

L’acte de presentació s’ha fet a La Cova, símbol de Manresa 2022, han participat l’alcalde, Marc Aloy, el regidor d’Esports, Toni Massegú i el regidor de Turisme, Joan Calmet i, evidenment, l’Ajuntament ha recolzat “l’acte de ciutat” que ha organitzat el Centre d’Esports. Finalment, el punt culminant ha estat la foto que ha reunit plantilla, junta directiva i Ajuntament.

L'entitat que presideix Ruth Guerrero vol endur molt lluny a aquest CE Manresa il·lusionat / FOTO: CE Manresa

L’entitat que presideix Ruth Guerrero vol endur molt lluny a aquest CE Manresa il·lusionat / FOTO: CE Manresa

JO TAMBÉ #TrioManresa

L’alcalde ha valorat aquesta iniciativa: “el video és magnífic i en ell hi veiem la vitalitat del club. És una campanya que serveix per promocionar la ciutat, amb llocs emblemàtics, a banda de buscar la captació d’abonats”.

La presidenta del CE Manresa, Ruth Guerrero, ha agraït “l’ajuda dels diferents sectors i institucions que col·laboren en aquest acte com l’Ajuntament i Manresa Turisme. Igualment, ha destacat l’aportació i els que han col.laborat en la campanya, com el Baxi Manresa, el Mercat de Puigmercadal, o l’Hotelet Casa Padró, des d’on vam gravar alguna de les escenes. Insistim en la idea d’establir teixits a Manresa. “Units serem més forts”. 

Totes les quotes #TrioManresa es poden trobar a les Xarxes Socials del CE Manresa tot i que la inscripció “trio” s’ha de fer presencialment al Nou Congost i accepta un soci de la temporada passada.