El CE Europa posa la directa

Guanyar fora de casa és un premi massa gran. Que li preguntin a Europa, Gavà, Prat i Figueres aquesta jornada, que aconsegueixen fer una passa endavant a la classificació. Jornada amb 26 gols i que només ens ha deixat un empat, el del Sabadell B i Granollers

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Els d'Albert Poch ja estan a 2 punts de la promoció/ FOTO. ÀNGEL GARRETA-CE EUROPA
Els d’Albert Poch ja estan a 2 punts de la promoció/ FOTO. ÀNGEL GARRETA-CE EUROPA

Dissabte, es va jugar un sol partit. El CD Morell, va tornar a veure com un partit no s’acaba fins que l’àrbitre xiula al final. Mantenint a ratlla al Figueres, van veure com al minut 94, el Figueres s’emportava el partit per allunyar-se de la zona baixa, mentre que pels tarragonins, la derrota significa allunyar-se a quatre punts de la salvació.

Ja diumenge, es va jugar la resta de partits. El líder, AE Prat va tornar a mostrar la seva solvència, i guanyava al Manlleu per 0-2, en un dels partits més atractius de la jornada. Els pota blava obrien el marcador quan faltaven 30 minuts pel final del partit. Javier Lara donava l’avantatge als visitants, i Rovira, al temps afegit certificava tres punts per seguir al més alt de la classificació, i seguir amb una clara avantatge respecte dels seus rivals directes.

Segona setmana consecutiva que el Sabadell B no pot guanyar. Aquest cop, empat davant del Granollers a casa, que no els fa perdre, per altra banda, la segona posició a Tercera Divisió. El filial del Sabadell s’avançava gràcies al gol d’Español (12′) però Gil (49′) aconseguia l’empat als inicis de la segona part. El Granollers, baixa a la sisena posició.

La Montañesa guanyava el derbi davant del Júpiter i segueix presentant credencials per disputar el play-off. Amb 41 punts, els de Nou Barris van superar al Júpiter, en un partit amb un ambient de gala. El gol de Velillas (3′) només arrencar el partit n’era suficient per tombar a un Júpiter que se situa a la zona mitja de la classificació.

El Vilafranca, ha estat l’únic de la zona de play-off que no ha pogut puntuar aquesta jornada. Davant del Gavà, en el partit amb més gols de la jornada (7), el matx s’ha tornat boig i imprevisible. Triguero avançava als del Penedès però el Gavà, amb gols de Garros i Raillo capgiraven el marcador. Gestí, a poc pel final de la primera part situava l’empat a 2. A la segona part, de nou el Gavà tornava a avançar-se, i Garcia, pels d’Ivan Moreno tornava a empatar. Abans del 3-4 final, obra de Garros (bigolejador) el Vilafranca reclamaria penal. El Gavà, se situa a tres punts del play-off.

L’Europa segueix in crescendo i ja és cinquè classificat, amb 36 punts. Nova jornada puntuant i reafirma la seva recuperació. Golejada al camp del Peralada, que segueix penúltim a la classificació. El gol matiner de Poves (2′) deixava entreveure que l’Europa anava per feina. Amb el resultat de 0-2 al descans, a la segona part, Puchades, Rita (de penal) i Rovira, signaven la golejada de la jornada.

La UE Sant Andreu, que no guanyava des del passat 19 de desembre, ha superat al Santfeliuenc a la segona part. Viale (49′) obria el marcador i al tram final, Yague (87′) confirmaria la victòria dels quatribarrats per allunyar-los de la zona perillosa de la classificació.

Dos mesos ha tardat l’Ascó a tornar a guanyar un partit. Ha estat a casa, davant del cuer de la categoria, un CD Masnou que se li comença a complicar la situació a la classificació. Els de Miguel Rubio guanyarien gràcies als gols de Virgili (28′) i Guiu (86′) per sumar 27 punts i allunyar-se del descens.

Tercera jornada consecutiva que el Cerdanyola del Vallès suma de tres en tres. Aquest cap de setmana ha superat al Palamós (2-1) a Les Fontetes. Haurien de remuntar el gol inicial de Feixes (9′). Valderas (21′) i Blasco (60′), capgiraven el marcador i deixaven al Palamós en setzena posició.

La UE Rubí aconsegueix allunyar-se parcialment del descens. La seva victòria davant del Terrassa, per la mínima (1-0) els permet deixar el descens a quatre punts, després de trencar amb sis jornades seguides sense guanyar. El gol ha estat obra de Grau (71’)