El CE Europa en alça, el Sabadell B en baixada

Jornada 26 de lliga a Tercera Divisió on s’han vist només 19 gols, sent un cap de setmana amb molta igualtat, ja que només un equip -CF Gavà- ha guanyat per més d’un gol de diferència

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @FFGaya
Altra gran victòria davant el CE Sabadell/ FOTO: FRAN CAPEL

El CE Europa dóna un cop d’efecte a la lliga després de superar al segon classificat, el Sabadell B que segueix en dinàmica negativa, ja que encadena cinc jornades sense guanyar. El gol de Javier Bea (63′) li donava els tres punts a un Europa que es posa a un sol punt del play-of, després d’encadenar onze partits seguits sense perdre.

El Gavà ha estat l’únic equip de la jornada capaç de guanyar aquesta 26a Jornada per més d’un gol de diferència. La jornada de pocs gols (fins a set equips no han marcat) té una excepció; el partit entre Masnou i Gavà (2-4). En tres minuts -del 58′ al 60′- el Gavà ha matat el partit, amb tres gols, en un final de partit totalment boig, on s’han vist en 40 minuts fins a sis gols. La victòria, deixa al Masnou més cuer que mai, mentre que el Gavà té a tocar el play-off.

L’AE Prat no ha pogut sumar la desena victòria com a local aquesta jornada, perquè no ha pogut passar de l’empat a zero davant del Sant Andreu, que suma la quarta jornada sense perdre i que segueix la lluita per poder lluitar per seguir creient en la quarta plaça. El Prat, a 10 punts de diferència respecte del segon.

La Montañesa, segueix mostrant-se sòlid, i també el Vilafranca, que comparteixen segona posició amb 47 punts. La Monta guanyava a Terrassa per la mínima (0-1) amb gol de Pere Segarra (56′), mentre que el Vilafranca ho feia al camp del Júpiter, amb doblet de Victor Oribe (17′ i 43′), mentre que Solano (47′) retallava distàncies.

Quarta victòria del Cerdanyola en els últims cinc partits de lliga, davant del Granollers. Serrano (30′) situava als d’Antonio Carrillo davant, però Martínez, de penal, al següent minut empatava pel Granollers. Quan faltaven 15 minuts, Molins situava l’1-2 final.

A LA ZONA BAIXA, QUATRE VICTÒRIES

El CD Morell, amb moltes baixes, es plantava al camp del Manlleu amb dos jugadors del filial (3a Catalana) a la convocatòria. Tot i així, aconseguien, després de més de dos mesos de competició, tornar a guanyar un partit, amb el gol de Jordi Oribe a l’hora de joc.

El Peralada, envia al Rubí en descens directe, trencant un triple empat a 25 punts (juntament amb Palamós). El conjunt d’Arnau Sala, s’emporta el duel directe gràcies a capgirar el gol de Sepulveda (9′), amb els gols de Mas (30′) i Sánchez (81′).

El Palamós, també pot respirar aquesta jornada després de superar al Figueres en un derbi que només ha pogut veure un gol i que segueix demostrant que la UE Figueres té un problema fora de casa, ja que només ha sumat una victòria fora de casa en tota la temporada. El gol de Feixas (65′) decisiu.

Les Grasses va viure l’únic partit de la jornada dissabte. El Santfeliuenc segueix fort a casa i tombava a l’Ascó (1-0), gràcies al gol al primer minut de Berlanga, fet que allunya als d’Andrés González del descens, i n’aproxima a l’Ascó.