El CD Morell, investigat pels Mossos d’Esquadra

Les investigacions a l’Ajuntament del Morell per part dels Mossos d’Esquadra segueixen. El passat mes d’abril van entrar a l’ajuntament per reclamar informació sobre un cas relacionat suposadament amb subvencions mal justificades a entitats del municipi

@FFGaya
Camp del Morell / FOTO: ELVALLENC
Camp del Morell / FOTO: ELVALLENC

Aquest inici de mes de novembre, els Mossos d’Esquadra van tornar a demanar documentació, ara al Club Deportiu Morell, en relació amb la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol, que va executar-se durant l’estiu del 2005.

Els Mossos d’Esquadra van contactar amb el club i el seu president, Antonio Naranjo, a inicis de novembre, per tal que els facilitessin tota la documentació possible d’aquella època. En aquells moments, el Club Deportiu Morell es trobava sota la presidència de Sr. Gatell.

En aquells anys, la Federació Catalana de Futbol va promoure que diferents camps de Catalunya poguessin tenir camps de gespa, i els ajuntaments van avalar els clubs amb uns préstecs als bancs per tal de poder fer efectives aquestes millores esportives. El CD Morell s’hi va adherir. “Hi va haver un acord entre La Caixa i la Federació per posar crèdits a baix interès per tal que molts clubs poguessin fer camps de gespa”, explicava Antonio Naranjo, actual president del CD Morell. “El crèdit està a nom del club però és un tema del consistori. D’aquest tema fa uns deu o onze anys, i en aquell moment hi havia una altra junta directiva”, i així deixava clar que l’actual junta no hi té res a veure.

En aquest aspecte, Mossos d’Esquadra estarien estudiant si hi ha alguna irregularitat sobre el préstec. La policia catalana, a petició de la Fiscalia Provincial, va demanar la documentació dipositada a l’Ajuntament del Morell, de què a part del tema del camp de futbol de la localitat també es va demanar justificants d’ajudes a un total de catorze entitats. El cas es troba en secret de sumari.