El Castelldefels tanca el cercle de Tercera

Últim equip de la Tercera Federació (Grup V) en presentar-se, però els primers que afrontaran amb tota la il·lusió la temporada i amb l’etern Miki Carrillo a la banqueta marinera

El tècnic Miki Carrillo inicia la seva novena temporada al capdavant del conjunt mariner // FOTO: Piero Alvarez
El tècnic Miki Carrillo inicia la seva novena temporada al capdavant del conjunt mariner // FOTO: Piero Alvarez

La UE Castelldefels ha estrenat aquest dimarts 2 d’agost la temporada 2022-2023, amb totes les il·lusions posades en el nou curs que dirigirà l’etern Miki Carrillo. 12 cares noves en aquest MERCAT d’estiu, 14 baixes i 8 confirmacions conformen un grup que lluitarà per la subsistència.

Els mariners, que van finalitzar a la 12a plaça amb 40 punts (6 més que el Sants) el curs passat, no volen passar tantes dificultats encara que saben que serà tasca complicada.

EL CASTELLDEFELS DE MIKI

Novena temporada de l’entrenador groc a la banqueta de la UE Castelldefels, vuitena a la Tercera, i nova ocasió per a demostrar el segell d’un tècnic treballador i dedicat. El secret de Miki passa per “trovar-me molt a gust, puc ja que em deixen treballar com m’agrada i esperem entre tots donar un salt endavant”.

“Hem apostat per un canvi important pel que fa a la confecció de la plantilla. La temporada passada vam ser massa irregulars i enguany hem sacsejat el bloc amb la idea, com sempre, d’assolir la permanència”, diu Miki.

Satisfet del grup que ha pogut formar ja que es tracta d”’una bona barreja de joventut i experiència i diferents perfils”. A més, creu que “estarem preparats per competir contra tothom en una lliga que, com ja es va veure en l’anterior, serà igualada i molt exigent”.

Sergio Mariano 'Chechi',  preparador físic de la UEC parla amb Javi Eslava // FOTO: Carlos de Frutos
Sergio Mariano ‘Chechi’, preparador físic de la UEC parla amb Javi Eslava // FOTO: Carlos de Frutos

ZORRILLA I EL 75 ANIVERSARI

D’altra banda, el president de la UEC, Jordi Zorrilla, no oculta que “ens agradaria patir menys que la temporada passada. Crec que l’equip que s’ha fet, sabent que es tracta d’una lliga duríssima. És de garanties per a lluitar per la permanència de manera solvent”.

Estem en una temporada que serà l’avantsala d’un 75 Aniversari històric. “La 22-23 serà una temporada important per al club ja que encetem els actes del 75è aniversari”, afegeix.