El Castelldefels ja parla francès amb Paulin

Paulin Puel, migcampista francès de 23 anys, procedent del US Avranches, reforça l’equip mariner aquesta segona fase de la temporada. Segon reforç hivernal per a Miki Carrillo

El president Adolf Borgoñó amb el nou jugador de la UE Castelldefels, Paulin Puel // FOTO: UEC
El president Adolf Borgoñó amb el nou jugador francès de la UE Castelldefels, Paulin Puel // FOTO: UEC

@CarlosdeFrutos

La UE Castelldefels ja ‘parla’ francès i ho farà per primera vegada a la seva història després del fitxatge del migcampista francès de 23 anys, Paulin Puel.

Així ho ha confirmat el club mariner aquest divendres per la qual cosa l’equip que dirigeix Miki Carrillo ja compta amb el seu segon reforç de cara a la segona fase de la competició. El primer va ser el porter Yamandú (Can Vidalet).

AIXÍ TENIM EL MERCAT DE LA TERCERA DIVISIÓ GRUP V

Puel, que ha estat varis treballant al costat de la plantilla groga, ha convençut als serveis tècnics, especialment a Miki; d’aquesta manera es guanya el passaport per a participar amb un Castelldefels que sempre mira cap amunt.

Actualment ocupa la setena plaça del subgrup A amb 12 punts, a sis de la tercera plaça (Vilafranca).

PAULIN I CASTELLDEFELS

Segons la UE, Paulin “ha estat format en les categories inferiors d’algunes de les més importants escoles del futbol francès –Lille, Olympique de Lyon i Mònaco-“.

En els seus primers anys de trajectòria profesional, sent fins i tot juvenil, “va arribar a disputar 14 partits a la Ligue 1, amb la samarreta del OGC Nice (Niça).

Al seu historial “també va arribar a disputar un encontre amb la Selecció francesa sub 19”.

Ja com semiprofessional, ha vestit “les samarretes dels filials de Niça i de Mònaco per acabar a l’US Avranches, en les dues campanyes precedents