El Castelldefels estrena el seu aniversari 75

El club mariner celebrarà tres quarts de segle aquest 2023 i té previst diferents actes per aquesta efemèride. L’aniversari arriba en un dels moments més estables de la història del club

@JordiMestres_

Parlament de l’ex president Adolfo Borgoñó, que forma part de la Comissió del 75è aniversari // FOTO: UE Castelldefels

La Unió Esportiva Castelldefels es va fundar el 15 d’abril de 1948 i acaba de complir els 75 anys. Des del club groc es va donar el tret de sortida a aquest aniversari el passat 13 de juliol amb la presentació de les activitats que el conformaran o ja l’estan conformant. L’acte va tenir una bona afluència d’assistents, també municipals i federatius. Es va projectar un vídeo de 10 minuts de repàs dels 75 anys d’història del club i es va presentar la samarreta d’aquest aniversari, que és blanc-i-vermella recordant els colors originals dels mariners.

Aquesta equipació s’alternarà amb la groga i també es va destacar el mural de la tribuna d’Els Canyars, obra de Sergio Sánchez, d’Art Wall BCN. El Castelldefels jugarà el partit del 75è aniversari el 9 d’agost contra l’Espanyol B i també durà a terme altres iniciatives com taules rodones, un llibre escrit per Carlos De Frutos o una exposició temporal.

Miki Carrillo està fent història a Castelldefels // FOTO: UE Castelldefels

ESTABILITAT I MILLOR MOMENT HISTÒRIC

La celebració arriba en el que és, amb tota probabilitat, el millor moment històric del club. La Unió Esportiva Castelldefels ha estat gran part del Segle XXI a Tercera Divisió/Tercera Federació i ja fa 8 temporades que forma part d’aquesta categoria, des de la 16/17. En aquest sentit, la figura de Miki Carrillo ha estat clau per aconseguir l’estabilitat esportiva.

L’entrenador groc acumula més de 300 partits a la banqueta d’Els Canyars en un període de gairebé nou anys. Miki és l’entrenador que registra més partits a Tercera amb el club groc i amb ell la Unió Esportiva Castelldefels ha encadenat l’etapa més llarga a la categoria, amb un total de vuit temporades i superant les sis que fins ara era el rècord històric de l’equip mariner.