El Castelldefels entra en descens; el Gavà, en surt

Novament, la #3div5 ofereix un canvi de líder. La Pobla de Mafumet compleix davant del Vilafranca, mentre que l’Ascó rellisca. Això provoca que els de Martin Posse tornin a governar la lliga

La Pobla guanya i guanya / FOTO: LA POBLA DE MAFUMET

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

Golejada del nou líder de la categoria, la Pobla de Mafumet que li endossava una maneta a l’equip del seu ex tècnic, Ivan Moreno. El Vilafranca ha vist com marxava amb un contundent 3-0 al descans, encadenant tres partits sense guanyar. La Pobla, suma vuit partits seguits sense perdre.

L’Ascó ha perdut el liderat del grup. El partit de la jornada s’ha acabat amb un empat a un gol. L’Ascó no passava de l’empat a 1 davant d’un Terrassa que aconsegueix rascar un punt però s’allunya de la quarta plaça. Merchan aconseguia contrarestar el gol de Taranilla pels ebrencs.

Primera derrota de la temporada del Rubí a casa. Ho fa davant del Sabadell B que gràcies a l’encert de Lladó a la mitja hora. El Sabadell, trenca amb una dinàmica de quatre jornades sense guanyar, mentre que els de Julià Garcia, s’allunyen del liderat (-5 punts). El Sabadell B ha estat l’únic conjunt que ha guanyat aquesta jornada fora de casa.

Setena jornada que l’Europa s’emporta els tres punts per la mínima. Els arlequinats saben competir i ho han demostrat davant del CD Masnou. Després d’aconseguir una històrica victòria a la Copa Catalunya davant del Sabadell, tornaven a la realista de la lliga i s’emportaven les tres punts marcant un sol gol, al minué 77 (Camacho).

El Palamós perd al Sagnier el seu segon partit consecutiu del 2015. El Prat, aconsegueix (2-1) la cinquena jornada sense conèixer la derrota i es manté en la lluita per la quarta plaça. Un gol de Del Mora, al temps afegit, decantava el partit.

La Montañesa segueix sense perdre a casa, tot i que aquest cop no ha pogut guanyar (2-2). El Figueres li ha mantingut el pols i assoleix un punt, que per altra banda, és insuficient. La Monta, fa més d’un any que no perd a casa.

Empat a Les Grasses entre Santfeliuenc i Martinenc. Després d’una primera part avorrida i sense gols, a la segona el partit s’animava amb el gol de Maldo quan falten uns 25 minuts pel final del partit. Això feia despertar al Martinenc, que cinc minuts més tard aconseguia l’empat, gràcies a l’encert de Velillas. L’empat, tot i no treure al Martinenc del descens, és un punt fora de casa, i ja se sap; puntuar sempre és important.

La victòria del Peralada davant del Castelldefels provoca que els de Miguel Carrillo caiguin en zona de descens. El gol de Barry, al minut 81, canvia el signe a la zona baixa de la classificació, ja que entren en descens. El Peralada, puja a la vuitena posició.

Si Castelldefels cau en descens, el Gavà en surt. Els de Pons feien bo el gol de Wade abans del minut 10 de partit per sortir després de setmanes de la zona de descens. Amb 26 punts, s’avança a diferents equips, entre ells el seu rival d’aquest diumenge, l’AEC Manlleu, que marca la permanència, empatat amb el Martinenc (24 punts). Al Manlleu podrien haver canvis importants en breu.

El cuer, el Vilassar de Mar, es posa a 11 punts de la salvació després del seu empat d’aquesta jornada de lliga. El Cerdanyola, salvava al minut 88 de partit, gràcies a la transformació d’un penal de Rodríguez. El Vilassar es deixa dos punts importants, mentre que els d’Antonio Carrillo, porten una victòria en els darrers cinc partits de lliga. Jornada amb 22 gols (4 empats, 5 victòries locals, i 1 visitant).