El caos del Reus D. i la RFEF provoquen molta confusió en el #futbolcat

Dimecres definitiu per al Reus D. després de comunicar la Federació Espanyola que no podrà jugar en la #2bg3 perquè no ha presentat cap aval bancari encara que sí que podria fer-ho a #3div5. Aquesta plaça la vol el CE L’Hospitalet

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM
Joan Oliver, Reus D.
Pèssim record de Joan Oliver a Reus/FOTO: racinguismo.comn

Difícilment s’oblidarà a Reus aquest dimecres d’eterna passió després del nefast pas de Joan Oliver (i cia.) i ara de l’americà Clifton V. Onolfo per l’entitat roig i negra. La veritat és que la tragicomèdia continua escrivint paràgrafs lamentables per culpa d’alguns gestors esportius inclosa la RFEF.

Anem a pams. Primer: a les 15.19 hores, Futbolcatalunya llençava, a través de twitter, la gran notícia perquè la RFEF decidia no admetre en #2bg3 al Reus D. al no complir amb els avals de rigor. Curiosa Federación perquè no accepta a l’equip a #2bg3 però li obre les portes de #3div5, decisió que tampoc és, ara per ara, cent per cent fiable. Caldrà esperar que passin les hores i que Luis Rubiales aclareixi el panorama.

Cataracta de reaccions

Va ser aparèixer la notícia en FC i iniciar-se una cataracta de reaccions per a tots els gustos. En mostrar la prova que aquesta Redacció ha adquirit com a base informativa, no hi havia lloc a dubtes encara que alguns ‘llestos’ o miserables ni han citat la font. No perdrem el temps a citar a aquests impresentables sinó que agraïm al Travesser, Joan Alfons López, Datta soccer i, molt especialment, a @havokcfgava no només la seva referència sinó també el suport informatiu a la notícia. Treballar en grup és una gran satisfacció mentre que els miserables, inclosos els que viuen amb diners públics, s’arrosseguen per darrera.

Quatre línies per la FCF

Reus D. , FCF, Comunicat
Comunicat FCF/FOTO: Federació

L’única reacció oficial ha arribat al voltant de les 17.47 hores des del carrer Sicília. Quatre línies i mitja, sense signatura ni segell, han servit per a comunicar que “aquesta FCF no es troba en disposició d’establir quins seran els efectes” d’aquesta no admissió “sobre el grup V”. Toca, per tant, esperar. Per descomptat que, segons sigui el resultat final, el #futbolcat quedarà descontentament.

L’Hospi, molt atent

Santi Ballesté,, L'Hospitalet
Santi Ballesté, president CE L’Hospitalet/ FOTO: ÒSCAR MILLA

La primera opció com a substitut passa pel CE L’Hospitalet. L’argument implica pertànyer a la mateixa Territorial que el Reus D., haver aconseguit la classificació més alta de la categoria inferior (el Llagostera va pujar en l’eliminatòria de campió) i estar disposat a contribuir econòmicament si la RFEF planteja un preu que en aquesta ocasió no aniria a satisfer deutes amb futbolistes.

“Lluitarem per aquesta plaça de #2bg3. Ja traurem els diners de sota les pedres, si fa falta. En aquests tres anys de mandat hem obtingut un superàvit amb el qual anem pagant els 13.000 euros mensuals de deute amb Hisenda i S.Social”, ha declarat el president del CE L’Hospitalet, Santi Ballesté a Futbolcatalunya.